Velké dobrodružství čtyřlístku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velké dobrodružství čtyřlístku

> Termín

27.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Na kraji Třeskoprsk, v malém domku, bydlí čtyři kamarádi. Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín u táborového ohně vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce. Každý z hrdinů vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. S Pinďou zažijeme povedený horolezecký výlet na Ďáblův palec, s Myšpulínem napínavé pátrání po ukrutném Vlkodlakovi, s Bobíkem fantastickou cestu do vesmíru a s Fifinkou vánoční návštěvu u malých čertíků. Čí příběh bude nejkrásnější? Čtyřlístek slaví 50. výročí, 15. května roku 1969 vyšel první příběh této legendární čtveřice z Třeskoprsk. Součástí oslav je i premiéra nového celovečerního animovaného filmu. 50 let ČTYŘLÍSTKU Co si představíte, když se řekne čtyřlístek? Ten s malým č je pro štěstí a budeme ho hledat někde na louce. A ten s velkým Č? No to je přece Fifinka, Bobík, Pinďa a Myšpulín. Už několik generací nás baví tyto kreslené postavičky. Dnešní babičky, které na Čtyřlístku vyrostly, kupují komiksové příběhy čtyř nerozlučných kamarádů zase svým vnoučatům. Výtvarník Jaroslav Němeček je jejich stvořitelem a díky němu se s nimi setkáváme už 50 let! Ale teď vás chceme pozvat do kina. Objevíme se poprvé v klasické animované podobě a zavedeme vás do známých míst. Znáte Třeskoprsky, rybník Blaťák, Bezzub, Polomené skály? No vidíte a tam všude vás pozveme a každý z nás čtyř vám bude vyprávět svůj nejoblíbenější příběh. Cena dospělí 120,- Kč, děti do 12 let 100,- Kč ZEMĚ / ROK: ČR / 2019 REŽIE: Michal Žabka HRAJÍ: Tereza Bebarová (Fifinka), Jan Maxián (Pinďa), Bohdan Tůma (Bobík), Jiří Ployhar (Myšpulín), Miroslav Táborský (Vypravěč), Jiří Lábus (Zádrhel), Ota Jirák (Pirát), Petr Rychlý (Vlkodlak), Jan Vondráček (Reportér), Petra Jindrová (Polívková), Lucie Němečková (Starostka) ZNĚNÍ: česky DOBA TRVÁNÍ: 72 min Dětské vstupenky je možno zakoupit pouze na pokladně Předprodeje vstupenek, nám. Republiky 41 a v Měšťanské besedě. Nákup zlevněných vstupenek přes internet není možný! Děkujeme za pochopení.

> Otevírací doba

14:30

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Měšťanská beseda, Kopeckého sady 13

> Komentáře