Jízda historickou soupravou metra a historickou tramvají s ukončením jízdy před Muzeem MHD v pražských Střešovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jízda historickou soupravou metra a historickou tramvají s ukončením jízdy před Muzeem MHD v pražských Střešovicích

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jízda historickou soupravou metra + historickou tramvají s ukončením jízdy před Muzeem MHD v pražských Střešovicích Čas setkání: 18. 5. 2019, možnost rezervace na webu 9.55 a 13.55 hodin cena 250,- Kč za osobu, děti do 10 let zdarma (bez vstupenky) za doprovodu alespoň jednoho z rodičů (s platnou vstupenkou) za podmínky, že v případě naplnění vozu nemusí být zajištěno pro dítě místo k sezení. místo setkání: prostor před hlavní branou depa Kačerov, Sliačská 1, Praha 4 Program setkání: Pracovníci jednotky Správa vozidel Metro nejprve seznámí návštěvníky s bezpečnostními pravidly, která musí dodržovat v areálu Dopravního podniku. Následně bude návštěvníkům představeno depo metra Kačerov, zájemci mohou položit související dotazy. V 10.35 a 14.35 hodin opustí souprava Ečs 38. kolej depa Kačerov a vydá se na koleje tratě C. Během cesty budou mít návštěvníci příležitost nahlédnout do kabiny strojvedoucího tohoto historického vlaku v běžném provozu i s praktickou ukázkou práce strojvedoucích, kteří budou vlak obsluhovat v dobových uniformách. Při jízdě historickou soupravou je navíc pro návštěvníky připraven zcela unikátní zážitek – na konci prvního provozního úseku trasy C – po projetí stanicí Florenc, zamíří historická souprava na koleje traťové spojky trasy C s trasou B. Na trase B pak návštěvníci absolvují jízdu po jejím prvním provozním úseku Florenc (dříve Sokolovská) – Smíchovské nádraží. Zdejší přímý výstup z metra k tramvajové smyčce pak umožní bezpečný a plynulý přestup na historickou tramvaj, která při vyhlídkové jízdě Prahou zaveze návštěvníky na nádvoří střešovické historické vozovny. Program je zakončen exkurzí ve zdejším muzeu pražské MHD (vstupenka do Muzea MHD není součástí ceny zážitku) Doprava na akci: Autobusová doprava ze stanic metra linky C na autobusovou zastávku Depo Kačerov: ze stanice Háje: linka číslo 170 směr Budějovická, respektive Pražská čtvrť, ze stanice Budějovická: linka číslo 118 směr Sídliště Spořilov, ze stanice Kačerov: linka číslo 138 směr Spořilov. Důležitá upozornění: Bez platné vstupenky nebude návštěvníkům umožněn vstup do areálů. V prostorách hal depa platí zákaz fotografování. Na akci není povolen vstup s kočárkem či zvířaty. Vlakový dispečer může v naléhavých případech jízdu soupravy zrušit. V takovém případě bude návštěvníkům nabídnut náhradní termín. Obsazeny budou pouze dva vozy. V každém z nich bude přítomen způsobilý zaměstnanec Dopravního podniku dle nařízení Drážního úřadu. V případě pozdního příchodu není možné návštěvníka dodatečně vpustit do areálu. Zážitek mu v tomto případě propadá. Zakoupením této vstupenky uděluje kupující souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů s jeho osobou během účasti na akci zážitkové turistiky a s jejich použitím k informování o proběhlé akci, a to bez nároku na náhradu za toto užití.

> Otevírací doba

9:55
13:55

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: před hlavní branou depa Kačerov, Sliačská 1

> Komentáře