Velká jarní burza v Brně-Bystrci 14.4.2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velká jarní burza v Brně-Bystrci 14.4.2019

Foto: Burzabystrc

> Termín

14.04.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Opět se koná Velká jarní burza v Bystrci - maminky, babičky, ale i další prodávající mohou jednak prodat již nepotřebné dětské oblečení, obuv, vybavení, sportovní potřeby, hračky, hry, knihy, kočáry, potřeby pro maminky a miminka a samozřejmě také také výhodně a dobře nakoupit totéž pro nadcházející sezónu jaro/léto 2019. Opravdu velké prostory Společenského centra v Bystrci nabízejí příjemné nakupování, nový prodejní program urychluje odbavení zákazníků i prodejců. Velkou výhodou je předsálí pro uložení kočárků, možnost dát si kávu a z nákupu tak udělat společenskou událost pro maminky i děti. Zboží do komise je přijímáno již nyní (info na [email protected]), samotná událost odstartuje v neděli 14.4. od 8.00 a s krátkou polední přestávkou bude pokračovat až do 17.00. Jsme jedna z mála skutečně velkých burz v Brně, která umožňuje prodávat hračky, hry a knihy pro děti, tradičně míváme velkou nabídku jízdních prostředků a dalších sportovních potřeb. Zboží je přehledně rozděleno podle velikostních kategorií, šaty, bundy, kostýmy jsou pověšeny věšáčcích, díky množství stolů se nakupující nemusí prohrabovat vysokými komínky, ale přehledně poskládanými hromádkami. Přijďte výhodně nakoupit na přicházející jaro a léto! Případně můžete udělat radost i těm méně šťastným - burza nabízí možnost přenechat neprodané či již nepotřebné oblečení, obuv a další věci charitativním organizacím pro matky s dětmi.

> Otevírací doba

8:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Odbojářská 2
Telefon: 606 254 491
E-mail: [email protected]

> Komentáře