SVĚT KOSTIČEK – vstupte do světa LEGO | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SVĚT KOSTIČEK – vstupte do světa LEGO

> Termín

26.3.2019 - 14.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Rádi bychom pozvali všechny příznivce pestrobarevných kostiček na výstavu mnoha exponátů z téměř 750.000 dílků ze stavebnice Lego. Náplní výstavy bude tematická expozice modelů a tematických edic ze stavebnice Lego: Lego město s kolejištěm, přístavem a letištěm, středověké hrady a další exkluzivní exponáty z řad továrních setů, i „MOC“ tvorby (My own Creation – má vlastní tvorba). Velkým lákadlem může být například i exkluzivní Lego Wear, nebo filmová tvorba z kostiček, která představí témata Star Wars, The Simpsons, Back of the Future, Ghostbusters – Krotitelé duchů, aj.. Milovníci robotů se mohou těšit na unikátní válečnou zónu z edice Bionicle. Tovární sety z různých časových období budou v jednotlivých tematických celcích při vzájemném porovnávání představovat na první pohled patrné proporční, hmotové i estetické rozdíly na časové ose dle roku vydání exponátů a dostupných kostek někdejší produkce společnosti LEGO. Pro děti bude připraven plnohodnotně vybavený dětský koutek s vláčkodráhou, ke stavění v několika sekcích kostky Duplo i Classic – Basic, pro nejmenší děti dokonce i kostky Baby Primo a pro bojovníky i kostky Bionicle. Pro tvorbu kreativních návštěvníků výstavy bude v prostorách dětského koutku umístěn originální Lego hrací stolek. Příprava výstavy je sice rozsáhlá a časově náročná, ale nabídne návštěvníkům velmi zajímavou podívanou na část rozsáhlé sbírky továrních setů (ze sortimentu společnosti LEGO za posledních téměř 40 let její produkce), vlastní „MOC“ tvorby člena československého fóra "kostky.org", který se představuje pod přezdívkou "Peesko" a dále exponáty vyzvaných dalších vystavovatelů. Součástí akce bude pro návštěvníky výstavy i několik překvapení. Zajisté je na co se těšit.

> Otevírací doba

úterý–neděle 10.00 – 17.00 hod

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Břeclav
Ulice: Dukelských hrdinů 2747/4a, Břeclav

> Komentáře