Jarní workshop pro maminky s dětmi (hlídání dětí zajištěno) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní workshop pro maminky s dětmi (hlídání dětí zajištěno)

> Termín

26.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

La Kytka - Zakázková floristika a dekorace Vás zve na jarní workshop určený hlavně pro kreativní maminky, které si chtějí tvořit, ale jejich děti jsou stále s nimi :-) Bude zajištěno hlídání dětí a tak si budete moci v "klidu" tvořit! Workshop se uskuteční v DoRa Plzeň - Brněnská 938/14, 32300 Plzeň. Vyzdobte si interiér i exteriér prvními náznaky jara! Termín je stanoven na konec března kdy už budeme netrpělivě vyhlížet Velikonoční svátky. Na tomto workshopu si budete moci vyrobit dvě jarní dekorace. Můžete si vybrat o jakou budete mít zájem! Samozřejmě si můžete zvolit obě varianty a odnést si domů dva hotové výrobky! 1) Jarní vypichované aranžmá s řezanými a hrnkovými květy. Doplněná o přírodní materiál. Budeme pracovat s jarními květinami (narcis, hyacint, tulipán, atp.) Květinu osadíme do misky a kolem si budou moci účastníci květinu dekorovat živými květy do aranžovací hmoty (tulipány, santiny, alstromerie, jarní větvičky,...) Dále budou k dispozici skořápky kraslic, barevná peříčka a pedig a mech. Naučím Vás pracovat s aranžovací hmotou, ukážeme si správné ošetření řezaných květin tak aby Vám dlouho vydržely. Jak správně pečovat o hrnkové květiny. Co s cibulovinami po odkvětu a mnoho dalšího! Cena 799,-/os. 2) Jarní věnec na dveře. Naaranžujeme si slaměný základ větvičkami, proutím či senem. Záleží jen na Vás jakou variantu zvolíte. Věnec dozdobíme cibulkami, peříčky, pedigem, umělými květinami či skořápkami. Fantazii se meze nekladou a je na každém z Vás jakou variantu si zvolíte. Kdo by chtěl naučím Vás zdobit voskovou metodou a budete moci doma trénovat na Velikonoce ;-) Pokud máte doma velkou spotřebu vajíček, skořápky nevyhazujte, pečlivě vymyjte a přineste s sebou. Čím více, tím lépe ;-) Cena 699,-/os. K dispozici budete mít floristické časopisy a knihy pro inspiraci. Veškeré pracovní pomůcky - nože, nůžky, tavné pistole, zástěry, atp. Občerstvit se budete moci v přilehlé kavárně. Možnost zakoupení workshopu jako dárek - Vystavíme Vám dárkový voucher! Kapacita je omezená! Přihlášky pište na [email protected] a do předmětu zdůrazněte, že se chcete zúčastnit workshopu pro maminky s dětmi. Těším se na Vás. Anna Vidršperková

> Otevírací doba

10:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: DORA Plzeň, Brněnská 14

> Komentáře