Vítání jara a křepelčí hody 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vítání jara a křepelčí hody 2019

> Termín

13.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Slavnostní vítání jara na Zámeckém statku Újezd nade Mží. Otevření jarní farmy plné zvířat, folklórní vystoupení - hudba a tanec, šermířské souboje, divadlo pro děti V korunách stromů, prohlídka části zámku s velikonoční tématikou, křepelčí hody - delikatesa, pletení pomlázky, zdobení vajec a další tradiční zvyky v období od masopustu do velikonoc, jízda na koni, řemeslný jarmark, Výstava 100. let hospodářství v Čechách... Program akce: 10.00 Po celý den putování po velikonoční farmě; jízda na koni;řemeslné trhy;křepelčí hody;občerstvení, muzika, Chaloupka Jak se dříve žilo, výstava 100. let hospodářství v Čechách; včelařství, tombola, velikonoční výstava, velikonoční dílny 11.00 Folklórní vystoupení skupiny Máj z Blatnic 13.00 Šermíři ČESKÝ LEV, nové vystoupení Krčma 13.30 Divadlo Letadlo - pohádka pro děti s názvem V korunách stromů Folklórní vystoupení skupiny Máj z Blatnic 15.00 Šermíři ČESKÝ LEV, nové vystoupení Krčma 15.30 Folklórní vystoupení skupiny Máj z Blatnic Vstupné: děti do 3 let zdarma; od 4 let do 17 let - 40,-Kč; od 18 let a výše: 80,-Kč

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Újezd nade Mží
Ulice: Zámecký statek Újezd nade Mží

> Komentáře