Kojení a nošení děťátka na těle | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kojení a nošení děťátka na těle

> Termín

19.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Skupinová podpora kojení a nošení v kruhu dalších žen. Miminko si samo rádo určuje, kdy bude pít a kdy má dost. Někdy chce prso, protože má hlad nebo žízeň, někdy protože je mu zima nebo horko, někdy chce být prostě jenom u maminky. V otevřené atmosféře budeme hovořit o projevech dětí uspokojovat své potřeby v náručí a na těle maminky. Vytvoříme prostor pro otázky a sdílení všeho, co vás zajímá o kojení a nošení děťátka v šátku či nosítku. Na přítomných dětech uvidíme širokou škálu reflexů a signálů důležitých při kontaktu tělo na tělo, díky kterým můžeme rozlišovat a naplňovat potřeby ke spokojenosti dětí a maminek. Dítě v náručí matky vysílá zřejmé signály pohybem, zrakem, zvukem, pachem a také pláčem, což pro maminku může být někdy matoucí při nošení a kojení. Děti na těle matky ať už v posteli, doma, venku, v šátku či nosítku se chtějí dle svých potřeb kojit a my se v tom budeme na workshopu podporovat. Vyvrátíme mnoho let propagované mýty kojení a zaměříme se na to, jakou podporu potřebuje kojící žena a kojené dítě od celé rodiny. Můžete si na místě vyzkoušet nošení v šátku, nosítku, ringslingu, kojící a nosící oblečení. 19. 3. 2018 16.00 - 19.00 Centrum Lotos Cena workshopu 500 Kč za osobu.

> Otevírací doba

15:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Českobratrská 26

> Komentáře