Strava dětí - přednáška MUDr V. Strnadelové a J. Zerzána | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Strava dětí - přednáška MUDr V. Strnadelové a J. Zerzána

> Termín

10.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

S velkou radostí oznamujeme, že v dubnu se v Lanade chystá přednáška autorů knih Radost ze zdravých dětí a Radost z jídla, manželů Vladimíry Strnadelové a Jana Zerzána. Jídlo, jako takové je důležitou součástí našeho života a odvíjí se od něj do značné míry naše zdraví, fyzická i psychická pohoda. Složení jídla by mělo odpovídat schopnosti, tedy konstrukci našeho trávicího systému. Tomu však v současné době tak není. Tím se zhoršuje stav zažívání, které je nepřiměřeně namáháno a s tím i imunitní systém jehož velká část vzniká v sliznici tenkého střeva. Správná strava v dětství je základem pro zdraví po celý další život a hlavně pro správný a kvalitní imunitní systém. Vzhledem k tomu, že v současné době panuje mnoho nejrůznějších informací o zdravém složení stravy je třeba si některé věci ujasnit. Uvidíte, že vše je naprosto logické a jednoduché, nejde ani o kalorie a počítání obsahu prvků, jde pouze o logiku s jakou je naše trávení konstruované. Vstupné v předprodeji do 25.3. 270 Kč, na místě 360 Kč. Rodičovské páry 450 Kč do 25.3., na místě 540 Kč. REZERVACE PŘEDEM NUTNÁ! Přítomnost dětí v tomto případě omezujeme pouze na děti kojené, které budou u maminky (např.) v šátku, aby si všichni mohli důležité informace nerušeně vyslechnout.

> Otevírací doba

18:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Zámostní 237/22

> Komentáře