Rituály a hranice - jistota a bezpečí pro vaše děti / přednáška | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rituály a hranice - jistota a bezpečí pro vaše děti / přednáška

> Termín

28.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Milí rodiče, srdečně Vás zveme na další skvělou přednášku vyhledávané terapeutky a lektorky Renaty Cholevíkové o rituálech a hranicích v našich životech a rodinách - potřebných jistotách a pocitu bezpečí pro naše děti... Svému synovi dělám každý rok na snídani k narozeninám lívancový dort. Jsou to vlastně obyčejné jablkové lívance naskládané na sobě, slepované domácí marmeládou a zakysanou smetanou, ale vím, že tento vždycky předčí všechny ty oficiální dorty pro účely oslavy. Je to totiž jeho milovaný zvyk. Jen si vzpomeňte na různé – třeba i velmi bláznivé – věci a činnosti, které se vám v dětských letech tolik líbily. I kdyby šlo třeba jen o večerníček, pravděpodobně byste si ho tehdy nedali vzít. Opakující se rituály totiž pro dětskou duši znamenají jistotu, že je vše tak, jak má být. Pokud připravujete dětem každoroční oslavu, byť by byla docela skromná, posilujete tím jeho sebevědomí – dítě v tento den cítí, že je pro ostatní členy rodiny důležité, že ho potřebují a mají rádi, že mu chtějí udělat radost. I v dospělosti je touha po veřejném uznání našich životních změn, jejich oslavě a vědomém prožití, přirozená, jen v naší společnosti zpravidla nenaplněná. Ze všech těch rituálů nám tady zbyla jen svatba a pohřeb a možná právě proto se do nich investují tak absurdní částky! Ale i u drahé svatby často chybí její hlubší smysl. Na které rituály se dnes již zapomnělo a které dětem a vlastně i dospělým bytostně chybí? Jak navrátit pomocí rituálů uvědomění, pocit vlastní jistoty a bezpečí? Co je to vlastně rituál a kde všude jeho principu můžete využívat? Těším se na setkání s Vámi Renča Termín: neděle 17. 2. 2019 19 - 21 a čtvrtek 28.2.2019 9:30 - 11:30 Kde: Studio Sundara, Dvorní 9, Ostrava-Poruba Cena: 230 Kč (platba předem převodem na účet nebo hotově na recepci studia Sundara)

> Otevírací doba

9:30 - 11:30

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Dvorní 756

> Komentáře