Výstava Živá Amazonie | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Živá Amazonie

> Termín

23.2.2019 - 20.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Vydejte se s námi na výpravu do peruánské Amazonie a objevte skrytý svět místních domorodců a jejich život v jednom z nejrozmanitějších koutů světa. Kolik druhů stromů dokážete určit? Smrk? Dub, buk, břízu nebo borovici? Představte si procházku tropickým deštným lesem, kde roste 16 tisíc druhů stromů. Deštným lesem, který je největší na světě. Tropickým pralesem s dosud neobjevenými rostlinami a živočichy. Jací zde žijí lidé? Jaké mají zvyky? Jak se oblékají? Co se od nich můžeme naučit? Kromě obrazových panelů uvidíte i exponáty, které přicestovaly přímo z Amazonie. Součástí výstavy budou i živá zvířata, např. amazonské žabky pralesničky nebo morčata. Výstavní panely a předměty jsou zapůjčeny z Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod. Panely vytvořila organizace Students for the Living Amazon. Pro školy připravujeme zážitkový program. Děti se seznámí s rozmanitou přírodou i životem místních domorodců, vyzkouší si každodenní činnosti i originální výtvarné techniky a budou mít možnost porovnat život dětí v Amazonii a u nás. Součástí programu bude i aktivita zaměřená na multikulturní výchovu. Program je vhodný pro MŠ i ZŠ. Lze jej využít jako doplňkový program k hodinám přírodovědy, přírodopisu a občanské výchovy.

> Otevírací doba

PONDĚLÍ - ČTVRTEK 14 - 18 HOD.
SOBOTA A NEDĚLE 13 - 18 HOD.
PÁTEK ZAVŘENO

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Říčany
Ulice: Muzeum Říčany, Rýdlova 271

> Komentáře