Klubíkův knížkový festiválek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Klubíkův knížkový festiválek

Foto: .

> Termín

17.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Milujete dětské knížky? Svět laskavých pohádek, tajuplných příběhů, dobrodružství napínavých jako kšandy, krásných obrázků i veršovánek? Máte doma přetékající knihovničku a všechny příběhy už jste četli nejmíň dvakrát? Pak je náš festiválek přesně pro vás!:) Smyslem festiválku je inspirovat se navzájem co se kvalitní dětské literatury týče, získat nové čtení díky vyměnění, mezigeneračně se propojit ve světě příběhů a fantazie a samozřejmě si i pořádně zařádit:) Co se bude dít: - KNÍŽKOVÝ SWAP (MĚNÍRNA) - přineste knížky na výměnu s ostatními - měnit můžete dočasně a pak si knížky zase vrátit nebo vyměnit nadobro, jak se dohodnete... - POHÁDKOVÁ DIVADÝLKA (společně si zahrajeme třeba na pejska a kočičku, jak vařili dort, nebo na Jácíčka, jak stavěl "pufodédr", vyzkoušíme stínové duplo divadýlko) - ČTECÍ KOUTEK s nonstop čtením pohádek (číst budou starší kamarádi - školáci, kteří už to umí) - VÝTVARNÁ DÍLNA - výroba originálních záložek, obří kreslící plocha pro zaznamenávání zážitků a spontánní kreslení pro nejmenší - VÝSTAVKA "MOJE NEJMILEJŠÍ KNÍŽKA" - přineste fotku dítka s jeho nejoblíbenější knížkou nebo obrázek inspirovaný jeho oblíbeným příběhem, který samo namalovalo (ze zadní strany opatřete jménem + názvem knihy) - na konci vylosujeme tři šťastlivce, kteří obdrží knížku (třeba Pidibabku z Brd od Jiřího Kahouna a další tituly) - NONSENSOVÁ POHÁDKA - kdo bude mít chuť, může se zapojit do vymýšlení praštěné pohádky podle vylosovaných obrázků:) - a samo nebude chybět ani MAŠKARNÍ TAŠKAŘICE - PŘIJĎTE V MASKÁCH SVÝCH OBLÍBENÝCH POHÁDKOVÝCH HRDINŮ!:) PROSÍM, HLASTE ÚČAST na [email protected] - do předmětu uveďte KNÍŽKOVÝ FESTIVÁLEK. Díky za spolupráci Pokud můžete, přineste nějaké dobrůtky ideálně zdravého charakteru na společný rautík. Káva, čaj, šťáva, voda budou k dispozici. S sebou: přezůvky (i pro dospěláky) Vstupné: tradiční "klubíkovné" 70,-/dítko, které se zapojí do programu, 30,- mrňouskové do 2 let, kteří přijdou jen "zapařit":), miminka a doprovod zdarma. Prosím, mějte částku ideálně přesně, na tisícovky nevracíme.:) Díky! Akce se koná v rámci kampaně Celé Česko čte dětem. Další info na 606 691 046 Těším se na vás. Ála Bartovská

> Otevírací doba

15:00 až 18:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Smžovka
Ulice: Staniční 1273

> Komentáře