Rodinné hry | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné hry

> Termín

30.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme vás na unikátní hry, které mění váš život a vaše vztahy. Harmonizují tělo, duši i ducha a umožňují dětem i dospělým získat a posílit osobnostní a sociální hodnoty jako jsou důvěra, bezpečí, cílevědomost a vůle. Vypněte hlavu a přijďte prožít své rodičovství (nebo případně partnerství) skrze MOUDROST TĚLA. Možná budete překvapeni, co se z této úrovně o sobě a vašich vztazích dozvíte. Prožitek formou kombinace her, bojových umění, tance, práce s hlasem a sdílení. Hrami se naučíte: - jak přinést do vztahu více skutečné důvěry a bezpečí, - zjistíte, jak ve vztahu rozvíjet přirozenou mužsko-ženskou polaritu, - poznáte, jak je možné přetavit konflikt v porozumění, - podpoříte svoji vnitřní sílu a životní radost, - ženy objeví, jaké je to cítit se bezpečně při muži a dovolit si doslova "vzlétnout", - muži si zažijí, jaké je to být v různých situacích rozhodný a mít "tah na branku". Čeká vás celodenní akce pro rodiny: TÁTY, MÁMY, DĚTI PŘÍBUZNÉ I JEDNOTLIVCE Tyto vybrané hry při živé hudbě harmonizují tělo, duši i ducha a umožňují dětem i dospělým získat a posílit osobnostní a sociální hodnoty jako jsou důvěra, bezpečí, cílevědomost a vůle. Vítáni jsou malí i velcí, jednotlivci i páry, s dětmi i bez. Optimální věk je od 3 let, ale na své si přijdou děti (a vaše vztahy s nimi) jakéhokoliv věku. Workshopem provází Jozef Mihalisin, certifikovaný instruktor metody Empower The Child, vede workshopy pro děti i celé rodiny v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Pořádá párové semináře a vede mužské kruhy v Nitře. Ve svých kurzech se zaměřuje na rozvoj osobnosti a vztahů prostřednictvím vědomé práce s tělem. Využívá principy Etikoterapie, bojového umění Systema a metody Spolu/Together/вместе vycházející ze slovanských tradic. Další zkušenosti pro svou práci získal v ročním výcviku Mužská síla. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Vstupné: Děti: 0-3: zdarma, 3-18: 200,-- Kč Dospělý: 600,-- Kč Rodina 2+2 a více dětí: 1.500,-- Kč. Co s sebou: Pohodlné oblečení a obuv na pohyb v místnosti (tělocvičně), v případě hezkého počasí možná strávíme část dne i venku. Ženy budou potřebovat navíc sukni nebo šaty na tanec. Tužka a zápisník vám přijde také vhod. Strava Oběd bude společný, v kruhu. Každý účastník ať prosím, pokud může, přinese vlastní jídlo, o které se bude chtít podělit s ostatními. Kapacita na tuto akci je omezena z důvodu zajištění kvalitního prožitku na 20 rodin. Proto Vás prosíme, abyste po registraci došlou fakturu uhradili co nejdříve a zajistili si tak své místo na akci. V případě dotazů nám pište do zpráv, nebo na [email protected], případně volejte Igoru Skotnicovi na +420 777069456. INVESTUJTE DO KVALITNĚJŠÍHO ŽIVOTA A PŘIJĎTE!!! Nemáte dítě? Nějaké si někde půjčte, přijďte a určitě budete všichni spokojeni. :-D

> Otevírací doba

9:30 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Klimkovice
Ulice: Vřesinská 22
Telefon: 777069456
E-mail: [email protected]

> Komentáře