BLIK BLIK 2019 - Festival světla a umění ve veřejném prostoru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

BLIK BLIK 2019 - Festival světla a umění ve veřejném prostoru

> Termín

29.3.2019 - 31.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Plzeňský festival světla se blíží! Tentokrát rozblikáme samotné centrum města na trase od DEPO2015, kolem Krajský Úřad Plzeňského Kraje, přes náměstí Republiky až po Pivovarské Muzeum. Celkem 13 světelných instalací a mezi nimi i interiérové. 9 instalací je zdarma,vstupenky na 4 placené instalace jsou v předprodeji. V roce 2019 se festival uskuteční 29. a 30. března, vždy od 19:00 hodin až do půlnoci. Bude to stát za to! Vstupenky na interiérové instalace jsou v předprodeji (vstupenka platí na oba dny) ⬇️ PlzenskaVstupenka.cz: https://bit.ly/2DTN1ek GoOut: https://goout.net/cs/listky/blik-blik-2019/anbe/ - Platí na oba dny, takže můžete obdivovat Museum of The Moon tak dlouho, jak chcete. Lístky stojí 50 korun Hlavní instalace: Museum of the Moon / Luke Jerram (UK) Takhle blízko Měsíci už nikdy nebudete. Sedmimetrová instalace využívá detailní snímky NASA a vy tak můžete prozkoumat každý jeho kráter stejně jako odvrácenou stranu Měsíce. Poletíte s námi na Měsíc?

> Otevírací doba

19:00 - 24:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň

> Komentáře