26. ročník Středočeského folklorního festivalu Tuchlovická pouť | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

26. ročník Středočeského folklorního festivalu Tuchlovická pouť

> Termín

3.5.2019-5.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Každý rok začátkem května… To je čas, kdy se už 26 let středočeský a pražský folklorní svět, a nejen on, schází na Středočeském folklorním festivalu Tuchlovická pouť v Tuchlovicích. Malé obci ležící na silnici mezi Prahou a Rakovníkem, nedaleko trochu známějších Lánů. A nedaleko Nového Strašecí, které je také spojeno s Tuchlovickou poutí. Právě zde vznikla před více než 60 lety cimbálová muzika a 20 let nato folklorní soubor Čtyřlístek. Ten je s obcí Tuchlovice spolupořadatelem 26. ročníku Tuchlovické pouti, který letos proběhne ve dnech 3. – 5. května. Jste všichni na 3. až 5. května srdečně zváni! Středočeský folklorní festival Tuchlovická pouť 2019 I v roce 2019 chystáme festival třídenní. Konat se bude od 3. do 5. května 2019 v Novém Strašecí a především v Tuchlovicích. Opět vás v pátek pozveme na koncert do tuchlovického kostelíčku, poté na úvodní program do Novostrašeckého kulturního centra a oba víkendové dny pak na jednotlivé pořady do amfiteátru letního kina v Tuchlovicích. Po delší odmlce jsme letos oslovili soubor z ciziny, z Rumunska, a věříme, že rádi přijedou. Pak byste měli možnost porovnat oba typy folkloru, zjistit, co mají společného i čím se liší. Z dětských i dospěláckých souborů domácích se můžete těšit např. na festivalové stálice Gaudeamus a Rosénku, dále Voničku, Notičky, Šáteček, Lučinku, na rakovnické Borůvky, mělnický Jarošáček a další. Pro diváky se také chystají dva samostatné „gala pořady“. Účast přislíbila skupina Cimbal Classic a svou velkou výroční podívanou předvede také soubor Gaudeamus. Zpestřením festivalu se také za poslední roky stala divadelní potěšení, která vyplňovala prostor mezi jednotlivými pořady. Letos se můžete začít těšit na kejklíře Vojtu Vrtka. V rámci festivalu nebude chybět ani tradiční Škola tanců. V sobotu večer můžete jako obvykle zajít na Tancovačku s kapelou Černý brejle do České hospody. Budete moci navštívit stánky s prezentacemi některých neziskových organizací Kladenska a Rakovnicka, či pomoci nadační záležitosti (Pomozte dětem – „Kuře“, Dávám židli do kruhu). Věříme, že si na náš festival uděláte čas a přijedete v květnu za námi do Tuchlovic. Již nyní děláme maximum pro to, abyste nelitovali. FS Čtyřlístek Gaudeamus VŠE, Praha Folklorní soubor Rosénka Dětská lidová muzika Notičky Folklorní soubor Lučinka Dětský folklorní soubor Jarošáček Folklórní soubor Borůvky Dětský folklorní soubor Vonička Cimbal Classic Dávám židli do kruhu Kure Pomozte dětem

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Tuchlovice
Ulice: centrum města

> Komentáře