Postní jarmark, řemesla a workshop na výrobu diáře či knížky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Postní jarmark, řemesla a workshop na výrobu diáře či knížky

> Termín

16.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

POSTNÍ JARMARK A ŘEMESLA NA KLÁŠTERNÍM DVOŘE Další březnovou sobotu se můžete v rámci klášterního programu těšit na dobový trh doplněný tentokrát o slané i sladké pochutiny tradiční pro období čtyřiceti denního půstu. Že bez masa to nejde? Tak přijďte a ochutnejte. Součástí jarmarku bude i otevření mnoha řemeslných dílen! Přijďte se naučit dovednostem našich předků od hrnčíře, brašnáře, sedláře, kováře, pekařky, barvířky či sklářky a vytvořte si společně s vašimi dětmi tradiční řemeslný výrobek. Kromě samotného tvoření lze zakoupit i další předměty, které vyrobili naši klášterní řemeslníci. 10.00–18.00 hod, Klášterní dvůr, Řemeslná ulička Platidlo Klášterní mince, směnný kurz: 1 mince = 10 Kč MONIKA BRÝDOVÁ A MARTIN STŘELEC: KLÁŠTERNÍ WORSKHOP NA VÝROBU DENÍKU ČI KNIHY V měsíci březnu jsme pro vás připravili druhý z cyklu letošních tvořivých workshopů! Naučte se postup, jak zvládnut výrobu knihy či svého deníku! Těšit se můžete na kreativní zdobení desek a dalších knižních částí v podání oblíbené Moniky Brýdové, s Martinem Střelcem na celkovou výrobu knihy. Udělejte si radost a vytvořte si svůj jedinečný deník či knihu v českokrumlovských Klášterech! 14.00–19.00 hod, Velký sál, kapacita maximálně 12 osob, od 15 let 450 Kč / v ceně je výroba knihy, deníku či diáře Nutná rezervace v Návštěvnickém centru

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Český Krumlov
Ulice: Kláštery, Klášterní dvůr 97

> Komentáře