Jarní prázdniny na zámku a hvězdárně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní prázdniny na zámku a hvězdárně

> Termín

26.2.2019 - 1.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Hledáte pro své děti atraktivní program na nadcházející jarní prázdniny? Muzeum regionu Valašsko má pro vás zajímavou nabídku. V týdnu od 26. února do 1. března pořádá na ZÁMKU a HVĚZDÁRNĚ ve Vsetíně akci plnou her a zábavy s názvem Jarní prázdniny s muzeem. Program bude probíhat ve čtyřech vzájemně navazujících cyklech. Malí i velcí návštěvníci si mohou nejprve zajít na zámek (10 hod., 11 hod., 13 hod. a 14 hod.), kde je čeká spousta tvoření zaměřeného na masopust a drátování, zábavné hry a další aktivity. Ze zámku pak zamíří rovnou na hvězdárnu. Tady pro ně bude od 11 hod., 12 hod, 14 hod. a 15 hod. připraveno pozorování Slunce, prohlídka meteorologické stanice ČHMU, atraktivní 3D projekce či fyzikální pokusy se světlem nebo vakuem. V rámci jednotného vstupného mohou navštívit nejen oba programy, ale také si projít některé prostory zámku včetně vyhlídky na věži. Přijďte si spolu s námi užít spousty zábavy, her a zajímavých aktivit.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Muzeum regionu Valašsko, Horní náměstí 2, 755 01 Vsetín

> Komentáře