Dětská máškarní diskotéka s kamarády z Madagaskaru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětská máškarní diskotéka s kamarády z Madagaskaru

> Termín

14.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zveme všechny děti a rodiče z Kyjova a okolí na největší dětskou diskotéku na Kyjovsku. Tentokrát dětem přivezeme kamarády v životních velikostech z oblíbené kreslené pohádky MADAGASKAR! Děti se můžou těšit na dekorace ve stylu jungle a pobavit je přijedou kamarádi lvíček Alex, zebra Marthy a král Jelimán, kteří mají pro děti vytvořen opravdu nabitý disko program! Veškerý výtěžek z akce věnujeme na dětské oddělení do Kyjovské nemocnice! Přijď si užít báječné odpoledne plné zábavy a zároveň při tom pomoc nemocným dětem! - diskotéka, písničky a tancování - focení s postavičkami - výrobník bublin - světelná show(12ti minutová show plná barevných efektů a světel) - obchůdek s dárečky! - soutěž o nejhezčí kostým - soutěže ve zpívání a tancování - občerstvení k dispozicí - cukrová vata - malovaní na obličej 50Kč/ 1 dítě Na co se můžou dospělí těšit: CAFFE KOUTEK od CAFFE BAR 99 pro maminky - točený Pilsner Urquel pro tatínky Vstupné děti do 15ti let 40 Kč, dospělí 80 Kč Začátek akce v 15:00 - 18:00 Otevřeno bude již od 14:30 hodin !

> Otevírací doba

15:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Kyjov
Ulice: Dům kultury Kyjov, Masarykovo nám. 34, 697 01 Kyjov,

> Komentáře