Sousedský Karneval | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sousedský Karneval

> Termín

2.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Je to tady! Představujeme vám historicky první akci spolku Šťastné Židenice a doufáme, že první z mnoha ve spolupráci s Juliánovským Bat Beerhouse a s vámi. Bude to nabité odpoledne plné zábavných stanovišť pro děti, her a úžasné sousedské atmosféry. Na akci se můžete těšit také na pro děti na míru připravené dětské menu a zlatým hřebem karnevalu bude vystoupení skupiny Zpívající zvěřinec. Podrobnosti o programu budeme postupně zveřejňovat zde. A teď pozor, kapacita míst na karneval je jako obvykle omezena! Přednost mají jako vždy dobrovolníci, kteří s námi budou akci připravovat, nebo nám s ní pomůžou v den akce. Dobrovolníci budou mít místa jistá a mají akci zdarma. Hlásit se můžete na [email protected] (jméno, příjmení a počet dětí). Podrobnosti pro dobrovolníky zveřejníme již tento týden na naší stránce. Pro ostatní je vstupné 70 kč na dítě/ dospělí zdarma

> Otevírací doba

15:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Bat Beerhouse Brno, Juliánovské náměstí 2.

> Komentáře