Výchova kluků: jak vychovávat kluky a nepřijít o rozum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výchova kluků: jak vychovávat kluky a nepřijít o rozum

> Termín

22.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme všechny rodiče (jak maminky, tak tatínky) malých raubířů na přednášku Vlaďky Bartákové, známé psycholožky, psychoterapeutky a maminky 4 kluků. Dozvíte se o klíčových obdobích ve výchově syna, o vývoji mužského mozku a důvodech tak "jiného" chování chlapců. Získáte povzbuzení, že když kluci zlobí, vrtí se, ruší..., neznamená to, že jsme špatní rodiče nebo že je dítě v nepořádku. Zodpovíme otázky "Proč obvykle kluci zlobí víc než holčičky?", "Proč mají obvykle horší výsledky ve škole?", "Proč se obyčejně stále vrtí, vyrušují a neposedí?", "Proč si obvykle vyrábějí zbraně a neustále bojují?" Seminář odpovídá nejen na příčiny chování chlapců, ale přináší i řadu podnětů, jak s kluky zacházet, aby se neponičilo jejich mužství a zároveň rodiče přežili jejich vychovávání bez úhony. Soustředíme se také na nezastupitelnou roli muže v klíčových obdobích výchovy kluků; co a jak jim mají otcové sdělit, aby šli do světa bez obav a pocitem, že to zvládnou. MUŽI V AUDITORIU VÍTÁNI Dozvíte se, jak s dětmi mluvit, abychom je přivedli ke spolupráci bez opakování povelů, nebo proč vlastně děti zlobí a jak jim pomoci, aby nemusely NUTNÁ REZERVACE PŘEDEM na www.lanade.cz Cena kurzu je 390 Kč/osoba při platbě předem do 28.2. Po 28.2. 490 Kč/osoba. Cena kurzu pro rodičovské páry je 690 Kč do 28.2., po 28.2. 880 Kč. Podklady k platbě vám budou zaslány na základě vaší rezervace. V průběhu přednášky je možné zajistit hlídání dětí v jiné místnosti - cena hlídání 150 Kč/dítě.

> Otevírací doba

13:30 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Zámostní 237/22

> Komentáře