Hledání a malování vajec v parku zámku Ploskovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hledání a malování vajec v parku zámku Ploskovice

Foto: .

> Termín

11.4.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte s námi hledat vajíčka ukrytá v různých zákoutích zámeckého parku, akci pořádáme ve spolupráci se zámeckou kavárnou Café Páv. Tentokrát budete mít na hledání dvě možnosti, v 11 hod a ve 14 hod. Sejdeme se před Úřednickým domem, kde naleznete pokladnu i kavárnu Café Páv a společně odstartujeme cestu za vajíčky. Podmínky hledání: každé dítě může sebrat 1 vajíčko, hledat samozřejmě může dál, ale poprosíme nesbírat, aby zbylo i na další hledače :-) Od 14.00 bude k dispozici dílníčka, kde si nalazená vajíčka bude možno ozdobit. Mezi slepičími vajíčky bude ukryto i 20 velkých husích vajec. A s takto velkými vajíčky to bude zábava! Kavárna nabídne velikonoční menu. Upozorňujeme: V parku budou ukryta velká husí vyfouknutá vajíčka a malá slepičí uvařená. Pokud naleznete větší teplé špinavé vajíčko, jedná se o paví, a to prosím nechejte na svém místě. Těšíme se!

> Otevírací doba

11:00
14:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ploskovice
Ulice: Ploskovice 1

> Komentáře