Mistrovství republiky v závodech psích spřežení | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mistrovství republiky v závodech psích spřežení

Foto: .

> Termín

16.2.2019-17.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

16.- 17. 2. 2019 se v městysu Zásada bude konat závod psích spřežení. Tento ročník bude velmi dobře obsazen. Přijedou ti nejlepší závodníci z celé ČR. Očekáváme přes 100 závodníků a cca 350 psů. K vidění budou závodníci jak s jedním psem na běžkách, tak také 12-ti spřeží se speciálně šlechtěnými psy pro tento výjimečný sport. Závodu se většinou účastní všechna psí plemena od sibiřských husky, samojedů, českých horských psů přes aljašské husky, evropské husky, grónské psy až po evropské saňové psy, kteří jsou špičkou ve sprintové disciplíně. Trať je ideálně postavena pro diváky, kteří mohou sledovat závodníky nejen na startu a v cíli, ale i průběžně na trati, která je z velké části viditelná ze startu. Pořadateli závodu jsou domácí SK Zásada z.s. a Sportovní klub Krakonoš z.s. jako zástupce klubu psích spřežení organizovaný pod Českou asociací sleddog sportů z.s. Nenechte si ujít tento neopakovatelný zážitek a přijďte podpořit závodníky a jejich psí týmy.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Zásada
Ulice: Zásada 344

> Komentáře