OAMF Přeštěnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

OAMF Přeštěnice

> Termín

28.6.2019 - 29.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Skvělý festival na skvělém místě uprostřed lesů, luk a strání na jihu Čech mezi Pískem a Táborem nedaleko Milevska! Desítky super kapel na třech scénách a k tomu bohatý doprovodný program. K dispozici jsou vstupenky – základní, VIP, jednodenní, parkování P1 a P2, místo pro stan. Po kliknutí na vybranou vstupenku budete přesměrováni na prodejní systém Milevskem.cz a dále si u základní a jednodenní vstupenky vyberete kategorii, kterou chcete zakoupit. Kategorie: Plná cena, dítě 6-12 let, parta vstupenka pro 5 osob, parta vstupenka pro 10 osob, ZTP nebo ZTP/P. Vstupenky můžete také zakoupit v kamenném prodeji: Dům kultury, Nádražní 846, Milevsko, tel. 383 809 200, Infocentrum, nám. E. Beneše 6, Milevsko, tel. 383 809 101 Zatím potvrzené skupiny: Pátek 28.6. Divokej Bill Čechomor Wohnout The Silver Spoons The Led Farmers Prague Conspiracy Sobota 29.6. Harlej Škwor Traktor Walda Gang Turbo Green Frog Feet (DE) Hamr

> Otevírací doba

od 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Přeštěnice
Ulice: Přeštěnice

> Komentáře