2. Světové klání s Wikynem 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

2. Světové klání s Wikynem 2019

> Termín

7.7.2019 - 20.7.2019
20.7.2019 - 27.7.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

KDE: Tábor je součástí rekreačního střediska U Brodu v Zálužném, okres Opava. Tábořiště se nachází v krásné přírodě Oderských vrchů v klidném prostředí, obklopen lesy a přírodou. Přímo u řeky Moravice, která nabízí spoustu možností, zábavy, atrakcí a vodních radovánek. Ubytování ve stanech s podsadou s veškerým sociálním zařízením a vybavení... 1. turnus 7. 7. do 20. 7. 2019, cena 3.690,- Kč 2. turnus 20. 7. do 27. 7. 2019, cena 2.390,- Kč CO TAM: Celotáborová hra: Světové klání s Wikynem 2019 - hry, soutěže, bojovky, výtvarné a rukodělné práce, lanové aktivity, diskotéky, výlety po okolí, koupání - vodní hrátky, jízda na člunech… Tábor je uzpůsoben pro chlapce a dívky s ohledem k jejich věku od 6 do 16 let. Tábor disponuje bohatým sportovním a volnočasovým vybavením např. trampolíny, pin-pongové stoly, lakrosové pálky, vzduchovky, samostříly, luky, deskové hry, čluny-rafty, bungee running a mnoho dalších. V CENĚ: Ubytování, stravování 5x denně, doprava, vstup do lanového - adrenalinového centra Davidův mlýn, pojištění, pedagogický a zdravotnický dozor, instruktoři, program, odměny včetně táborových triček k aktuální CTH… S KÝM: K.O.S.A.,z.s Holešov (klub občanských a student. aktivit) Mgr. Viktor HUBLÍK, nám. Dr. Beneše 1245, HOLEŠOV, e-mail: [email protected] Dotazy zodpovíme na tel: 604 100 907. Podrobnější info na www.taborswikynem.webnode.cz nebo v závazné přihlášce, kterou Vám pošleme na e-mail, nebo si ji můžete vyzvednout osobně na prodejně “NEZBYTNÉ VĚCI BOLERO“ v Holešově na náměstí Dr. Beneše 39 (u kostela). Zaměstnavatelé a zdravotní pojišťovny přispívají na tábor!

> Otevírací doba

15:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Zálužné
Ulice: U Brodu

> Komentáře