Výstava Papírové království | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Papírové království

> Termín

19.1.2019 - 24.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Papírové království Richarda V. Známý autor papírových modelů Richard Vyškovský letos oslaví své 90. narozeniny. Modeláři, v čele s týmem Papírových archeologů, připravili sérii výstav představující průřez dílem architekta Vyškovského, korunovaného krále papíru. První z nich své pomyslné brány otevřela v Domě historie Přešticka. Do 24.3.2019 zde můžete obdivovat většinu jeho modelů ve slepené podobě, včetně rozsáhlé Městské památkové rezervace, která vycházela po několik let na stránkách ABC. 17. března si připomeneme 50 let od vydání jeho první ábíčkovské vystřihovánky - Packard Landaulet. Datum konání: 19. 1. 2019 - 24. 3. 2019 začátek od 14:00 Místo konání: Dům historie Přešticka, 33401 Přeštice Typ akce: trhy, výstavy, veletrhy Organizátor: Dům historie Přešticka Doba trvání: 64.1 dní Plné vstupné: 25 Kč Snížené vstupné: 15 Kč Rodinné vstupné: 50 Kč Poznámka: Od 1.2. 2019 se mění výše plného vstupného na 30 Kč. Bezbariérový přístup

> Otevírací doba

ÚT-PÁ: 9-12 13-17
SO, NE, svátky: 14-17

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Přeštice
Ulice: Dům historie Přešticka,Třebízského 24

> Komentáře