SETKÁNÍ JENÍČKŮ A MAŘENEK | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SETKÁNÍ JENÍČKŮ A MAŘENEK

> Termín

8.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Tradiční Setkání Jeníčků a Mařenek u Perníkové chaloupky pod Kunětickou horou u Pardubic se uskuteční v novém termínu 8. května 2018 za osobní účasti Mistra Jana Přeučila. Chcete se během improvizované vyučovací hodiny naučit, jak nejlépe žebrat, prosit, objednávat nebo poroučet? Pak vám doporučujeme zúčastnit se praktického kurzu, který povede Mistr Jan Přeučil - přední český herec a pedagog, který si připravil několik hereckých etud na téma, které je pro úspěšný život stále potřebné a aktuální. Se slavným Jeníčkem se všichni účastníci zážitkového programu v jakékoliv roli (kompars, žebrák, Jeníček, Mařenka, turista, kupec, rytíř se sluhou či hrabě s družinou) také budou moci potkat při besedě s autogramiádou. Podobně jako v minulých letech zážitkový program obohatí show kariaturisty Jana Honzy Lušovského. Všichni nositelé jmen Jan a Marie budou stejně jako v minulých letech zapsáni do Perníkové matriky a nově jim i všem dalším zájemcům bude vydán Cestovní pas Království perníku ®, který potvrzuje, že jeho držitel se stal řádným členem KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s. (tzv. "domorodcem") a že je pod jeho ochranou. Domorodec je oprávněn vracet se na území Království perníku ® přes Celnici (v jejích úředních hodinách), avšak nemusí platit vstupní víza jako tzv. "cizinci" (anonymní členové spolku). Platí pouze dobrovolné členské příspěvky (tzv. úplatky) k úhradě spotřebních rekvizit, které při komunitním zážitkovém programu ve své roli vypije, sní a spotřebuje. Navíc budou domorodcům do Cestovního pasu Království perníku ® nalepována a orazítkována vstupní víza do některých zahraničních destinací, a to za těch nejvýhodnějších podmínek. Zatímco některé aktivity jsou určeny všem účastníkům komunitního programu, pouze cizinci a domorodci Království perníku v rolích Jeníčka nebo Mařenky mohou navštívit paní Ježibabu v Perníkové chaloupce, která předvádí, jak se perníky pekly tradičním způsobem od středověku do 19. století, a u které si mohou vyprosit speciální perníček s přidanou hodnotou medových zážitků.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Ráby u Pardubic
Ulice: KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., V Perníkové chaloupce č. p. 38

> Komentáře