PROBUZENÍ JEŽIBABY ze zimního spánku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

PROBUZENÍ JEŽIBABY ze zimního spánku

> Termín

2.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Muzeum perníku ® v Perníkové chaloupce pod Kunětickou horou u Pardubic zahájí v sobotu 2. 3. 2019 svoji jubilejní 16. sezónu, a to v režii spolkové samosprávy KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s. Představení začíná již na pohádkové Celnici s „železnou oponou“ na hranicích Království perníku ®. Zakoupením anonymního vstupního víza získáte právo aktivně se zúčastnit klubového zážitkového programu v roli, kterou si vyberete. Doporučujeme zvolit role Jeníčka či Mařenky (za 80 Kč/osoba jakéhokoliv věku), jež vám umožní navštívit Muzeum perníku ® s Ježibabou v Perníkové chaloupce. Protože Ježibaba ulehla k zimnímu spánku na Silvestra, v sobotu 2. března 2019 v 11.00 hodin ji budete moci probudit! V tento slavný den paní Ježibaba oslaví své 16. úřední narozeniny. Kdy se ale narodila doopravdy, nikdo s určitostí neví. Podle délky vousů a jiných příznaků lze usuzovat, že je jí již více než 750 let. Každý vzdělaný člověk ví, že Ježibaba z Perníkové chaloupky děti nejí. To je jenom pomluva, že chtěla sníst Jeníčka a Mařenku! Bránila jen svůj majetek a oheň v peci zapálila dle pradávného moudra: "Kdo lže a krade, do pekla se hrabe! Ohnivou cestou, skrz rozpálenou pec..." Ježibaba má ráda prasečí, a tak pro ni i pro příchozí gratulanty KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU připravuje VEPŘOVÉ HODY v útulně U všech čertů. Uvidíte (pokud se řezník nezalekne prasete), jak se z veterinárně zkontrolovaného vepřového masa dělají jitrnice, ovárek, gulášek, prejt, tlačenka,... A budete moci ochutnat, ovšem pouze dokud nebude toto omezené množství čerstvě uvařených produktů spotřebováno! Muzeum perníku svoji jubilejní 16. sezónu zahájí vesele... Přijďte se přesvědčit! Uvidíte stovky krásných perníků, mistrovsky zdobených i vytlačovaných do dřevěných forem. Paní Ježibaba se na svůj velký den pečlivě připravuje a dětem i dospělým bude předvádět své mistrovské umění. Dostane dort a určitě bude ráda, pokud ji přijdete i vy k narozeninám osobně pogratulovat! Království perníku ® nemá stálou provozní dobu, ale otevírá se zpravidla půl hodiny před začátkem zážitkového programu, k němuž si můžete účast zajistit na www.kralovstvi.cz/rezervace

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Ráby u Pardubic
Ulice: KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., V Perníkové chaloupce č. p. 38

> Komentáře