Vezměte děti na odpoledne s My Little Pony do Paláce Pardubice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vezměte děti na odpoledne s My Little Pony do Paláce Pardubice

Foto: Samuela Troblová

> Termín

16.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Palác Pardubice připravil zábavný program i pro své nejmladší návštěvníky. Již 16. února od 13 do 17 hodin se můžete vydat do obchodního centra, kde na vás a vaše děti bude čekat tematický program ve stylu My Little Pony. Na své si přijdou nejen milovníci kresleného seriálu. Připravena je i hrací a výtvarná zóna, program na pódiu i My Little Pony Salon. Palác Pardubice ožije 16. února 2019 od 13 do 17 hodin zábavným programem, který potěší všechny věkové kategorie. Interaktivním odpolednem bude návštěvníky provázet moderátor. Těšit se můžete i na maskoty v nadživotní velikosti či animátorky, se kterými děti projdou celou připravenou zónou. Kromě tanečních workshopů, kde se děti mohou naučit originální choreografii, bude připravena i koblihová střelnice či sběr jablek s AppleJack. Ve velké hrací zóně si přijdou na své všichni milovníci hraček Hasbro i seriálu My Little Pony, který se bude po celou dobu akce v Paláci Pardubice promítat. Všechny pony modelky mohou navštívit salon, odkud si mohou odnést barevné tetování s motivy My Little Pony či si nechat přebarvit vlasy barevnými spreji nebo nalakovat nehty v barvách oblíbených poníků. Chybět nesmí ani soutěž, která se uskuteční ve výtvarné dílně, kde si děti mohou navrhnout vlastního ponyho. Nejhezčí výtvor vyhraje hračku My Little Pony. S přáteli si pak můžete vytvořit náramek přátelství ve speciální dílně. Přijďte si s dětmi užít zábavné odpoledne do Paláce Pardubice! Aktuální informace najdete na webu www.palacpardubice.cz. Pro další informace prosím kontaktujte: Double-U PR, s. r. o. www.double-u.cz Samuela Troblová PR Assistant Tel.: +420 775 655 057 E-mail: [email protected] Adéla Kubaštová PR Consultant Tel.: +420 739 496 293 E-mail: [email protected]

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Masarykovo náměstí 2799
Telefon: +420469800111
E-mail: [email protected]

> Komentáře