Bitva - vzpomínková akce Mladějovské průmyslové dráhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bitva - vzpomínková akce Mladějovské průmyslové dráhy

> Termín

24.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Bitva Mladějov-Blosdorf je již tradiční vzpomínkovou akcí na padlé za světové války, součástí které je mimo jiné bitevní ukázka, v níž proti sobě nastoupí vojáci rakouské a ruské armády, aby názorně připomněli hrůzy války. V Mladějově bude pro návštěvníky připraven celodenní program, jehož součástí budou mimo jiné výjevy ze starého mocnářství, dobová hudba nebo výstava historické vojenské techniky. Dopoledne se za účasti historických jednotek uskuteční pietní akt u Pomníku obětem první světové války v Mladějově a v 16:00 začne samotná bojová ukázka. A na večer se chystá zábava s hudbou i pivem. Celou akci završí slavnostní ohňostroj. Zájemcům o svezení úzkorozchodnou dráhou doporučujeme přijet již v dřívějších dopoledních hodinách. Jízdenky na odpolední vlaky před bojovou ukázkou a bezprostředně po ní bývají každoročně poměrně brzy vyprodány. Vojensko-historickou část akce Mladějov-Blosdorf 1915 pořádá Společnost Renata, Sekce vojenské historie, jež bude v Mladějově od návštěvníků vybírat vstupné na celodenní program. Jízdné na výletní vlaky není součástí vstupného (a obráceně).

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Mladějov na Moravě
Ulice: Průmyslové muzeum Mladějov a Mladějovská průmyslová dráha, Mladě

> Komentáře