JAK vychovávat KLUKY a nepřijít o rozum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

JAK vychovávat KLUKY a nepřijít o rozum

> Termín

22.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Velice úspěšný a oblíbený seminář určený pro Vás rodiče. Pojďte si udělat fajn večer. Potkáme se nad problémy, se kterými se setkáváte při výchově nejen vašich synů. Bude to možná "ladies night", ale muži jsou také vítáni. Téma Vnímáte taky: Že kluci obvykle zlobí víc než holčičky? Že mají obvykle horší výsledky ve škole? Že se obyčejně stále vrtí, vyrušují a neposedí? Že si obvykle vyrábějí zbraně a neustále bojují? Tak přijďte zkusit pochopit proč tomu tak je, dozvědět se něco o mužském mozku. Třeba jen získat povzbuzení, že to neznamená, že jsme špatní rodiče nebo že je dítě v nepořádku. Pomůžeme Vám pochopit proč s námi vůbec nemluví a jak zařídit, aby nás vůbec uslyšeli. Nebo proč někteří neustále mluví a mluvením zaplňují prostor. Seminář Vám odpoví nejen na příčiny chování chlapců, ale přinese i řadu podnětů a technik, jak s kluky zacházet, aby se neponičilo jejich mužství a zároveň rodiče přežili jejich vychovávání bez úhony. Probereme klíčové obdobích výchovy kluků a nezapomeneme na mateřský neklid a úzkost, zvládání emocí, když chlapi dělají "nebezpečné" věci. O lektorce Večerem nás provede dáma, která nám bezpochybně bude mít co říct. A to nejen pro své vzdělání a práci ale především proto, že ona sama je "statečnou" vdanou matkou čtyř synů. Těšit se můžete na vystudovanou psycholožku a psychoterapeutku VLAĎKU BARTÁKOVOU. Vlaďka mimo svou širokou škálu obdivuhodné práce, realizuje semináře, o kterých říká: Školím rodiče, aby jim bylo lépe s jejich dětmi! Přihlášení Cena za seminář je 490Kč, na místě pak 550Kč. Cena zahrnuje: - 3 hodinový jedinečný interaktivní seminář - fajn večer pro vás v příjemných prostorách Ateliéru Felix v Ostravě - čas věnovaný jen vám učastníkům semináře, kdy nebude chybět prostor pro dotazy a diskuzi - welcome drink - překvapení ve formě dárku. Po ukončení semináře si můžete prodloužit váš večer a zůstat v ateliéru pro další diskuzi nebo si jen tak odpočinout a popřemýšlet na sklenkou něčeho dobrého. Připaveno bude i drobné občerstvení. Kapacita omezena! Registrace do 31. 1. 2019. Registraci prosím proveďte na e-mail: [email protected] Důležité! - uveďte následující text: - předmět emailu: Seminář Jak vychovávat kluky 22.3.2019 - text emailu: Mám zájem o seminář, Vaše jméno a příjmení a e-mailový či telefonní kontakt. Budeme Vás informovat o dalším postupu. My se teda opět moc těšíme, co vy? :-) tým FELIX Production

> Otevírací doba

18:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Masarykovo náměstí 33

> Komentáře