Stezka odvahy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Stezka odvahy

Foto: Eva Dvořáková

> Termín

22.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Jdete lesem za světlem svíček a na konci vás čeká překvapení. V podobném duchu se bude konat již 6. ročník STEZKY ODVAHY v parku Stromovka v ČB (za Kauflandem). Z parkoviště u Kauflandu je vidět vstup na trasu. Děti s rodiči půjdou po svíčkách, uslyší zvuky lesa a potkají lesní bytosti. Každá lesní bytost bude mít cedulku s popisem: charakteristika, speciální vlastnosti + jednoduchý úkol (např. usměj se na Bílou paní, atp.) Lesní bytosti, které se nám pro letošní rok nahlásily: Bílá paní, upíři, moudré vědmy, drak, bezhlavý rytíř...atp. Celkem 8 stanovišť. Téměř všechny bytosti jsou přátelské a usměvavé. Akce je určena pro menší děti, takže žádné krváky a hrůzy nečekejte. Samotná chůze v parku má své kouzlo. Děti, které se chtějí opravdu bát, budou mít letos možnost - stanou se strašidlem. Stezka je určena především dětem od 2 do 9 let. Vstupné: 60 Kč/dítě, 30 Kč/dospělý (v předprodeji) (děti do 1,99 let zdarma) 90 Kč/dítě, 50 Kč/dospělý (na místě (děti do 1,99 let zdarma) Předprodej do 20. 2. 2020 na www.rodicevakci.cz v kalendáři akcí: U dětských vstupenek vybíráte z těchto časů: 17.00, 17.30, 18.00, 18.30 u dospělí mohou přijít kdykoliv. Uvedete-li čas např. 17.00 tak to znamená, že můžete přijít v čase od 17.00 do 17.30. Může se stát, že to prostě nestihnete a přijdete později. V tom případě vám rezervace stále platí. Děti s předem zakoupenými vstupenkami mají přednost. Vstupenky bude možno zakoupit i na místě v den konání akce. Rezervace jsou platné pouze při platbě předem. Náš tip: přijdete-li kolem 18.00 bude méně lidí a krásná tma. Trasa je vhodná i pro kočárek. Celková délka trasy je cca 980 m. Půjdete-li opravdu pomalu, tak vám to celé zabere cca 30 min. Rodiče odpovídají za své děti po celou dobu konání akce.

> Otevírací doba

17:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Na Sádkách 11
Telefon: 728426454
E-mail: [email protected]

> Komentáře