Drátované lapače snů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Drátované lapače snů

Foto: Kateřina Karlová

> Termín

15.01.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Vyrobte si svůj lapač snů z drátků, korálků, kamínků a barevných pírek, nebo jej věnujte svým blízkým jako krásný dárek pro radost. Podle severoamerických indiánů lapač snů zachycuje dobré sny a špatné sny odhání. Měl by být zavěšený v místnosti, kde dotyčný spí, nejlépe poblíž okna nebo dveří, aby tak zajistil co nejlepší spánek, a následně pak i bdělý stav. Lapač snů ale také slouží jako amulet, který chrání před negativní energií a lze ho nosit při sobě pro štěstí. Význam lapače snů: Každý lapač by měl mít tu vlastnost, kdy zlé noční můry zachytí v pavučince a první ranní paprsek je spálí, zatímco ty dobré nechá sklouznout po peříčku dolů, do duše spáče. Lapač se skládá z několika částí a každá má svůj nezanedbatelný význam: - Kamínek nebo korálek - symbolizuje "vlastní já", naši osobu, člověka, kolem kterého se točí svět. - Kruh - vyjadřuje svět okolo nás a vesmír, jeho úkolem je být první překážkou špatným snům - je to první překážka pro negativní síly, které se na spáče valí. - Peříčka, stužky - zachytávají dobrou energii a sny, dopředu je filtrují - noční můry jsou odrazeny a sladké sny pouští do síťky, která rovněž zachycuje veškerou negativní energii, která by přes pírka prošla. - Výplet - zlé sny se zde zachytí a zabloudí, dobré proklouznou ke kamínku (korálku). Nutné přihlášení předem Lektorka: Eva Valušiaková V ceně zahrnuto: materiál a pomůcky na 1 výrobek Cena: 160,- Kč Věk: 12 - 99

> Otevírací doba

17:00 - 19:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Na Balkáně 17a
Telefon: 776874901
E-mail: [email protected]

> Komentáře