Kouzelná školka - Představení Michal k snídani - Plzeň | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kouzelná školka - Představení Michal k snídani - Plzeň

> Termín

16.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Kouzelná školka - Michal k snídani - Kouzelná školka slaví 20 let! Pojďme si to užít společně! A to v sobotu v Plzni na živém představení.O všem na co jen máte chuť! Zábavné a poučné představení zároveň! Michal dětem servíruje legrační pokrmy, bavit se budou určitě i rodiče! Napadá Vás něco zábavného, když se řekne česká kuchyně, nějaký pokrm, že ne....?, tak mnoho jich "ochutnáte" právě od Michala, co třeba jablíčko v županu, máte to rádi...! tak na tohle jablíčko a jak mu to sluší právě v županu? U Michala tohle jablíčko mluví a opravdu chodí doma v županu! Ať přijdete najedení nebo ne, odcházíte vždycky hladoví! Michal si užije s dětmi na představení i oslavu svých narozenin! Jak bude vypadat dort a kolik na něm bude svíček, to už bude záležet jen a jen na dětech! Samé unikátní situace a zábava, tak to nezmeškejte! Neméně důležitá je pointa tohoto představení! Michal při aktivním zapojení všech malých diváků v hledišti rozluští velkou záhadu, co se vlastně stane s jídlem, které necháme na talíři nedojedené! Záhady jsou strašně fajn, vtáhnou do děje, funguje u nich příběh a hlavně Vás můžeme uklidnit, vše dobře dopadne a něco nového se dozvíme o tzv. záhadě posledního nedojedeného sousta na talíři. Nenechte si ujít zážitek s Michalem, představení zábavnou formou působí právě na fantazii dětí a tu pak rozvíjí při nápadech a vynálezech, které pro děti Michal vymýšlí. Děti jsou aktivní po celou dobu představení. Pravidlo ke vstupenkám: "... BABY NEBUDE SEDĚT DOMA!" :D 1x dítě ve věku 1-2 roky včetně v době konání/ termínu představení v doprovodu dvou! platících ZDARMA, na klíně rodičů!

> Otevírací doba

10:30

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Klub Alfa, Americká 17

> Komentáře