Psaní a čtení pro předškolní děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Psaní a čtení pro předškolní děti

> Termín

28.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

RC OLiVY, vás zve na poslední z cyklu přednášek vedený Irenou Kubantovou, maminkou 3 dětí a lektorkou seminářů montessori pedagogiky a dílniček pro rodiče s dětmi: Psaní a čtení pro předškolní děti Na semináři si prakticky ukážeme montessori materiál a aktivity, kterými mohou děti doma přirozeně rozvíjet svou budoucí schopnost psaní a čtení – např. lehká ruka, schopnost ovládat tah tužky. Jde o sérii činností, které na první pohled nevypadají jako něco, co vede ke zjemnění ruky anebo bystření vnímání tvarů písmen. Psaní a čtení vyžaduje čas, který předškolní děti mají, zatímco děti ve škole často musí postupovat bez ohledu na své skutečné aktuální možnosti. Obsah semináře: - Postup procesu učení psaní a čtení pro předškolní děti v souladu s montessori. - Aktivity, které naplňují potřeby dětí, a současně je připravují na psaní a čtení. - Chyby dospělých, kteří se snaží naučit děti psát a číst. - Možnosti práce s problémy při psaní a čtení u dětí starších 6 let. RC OliVY, ulice 8. května 27, Olomouc cena: 400Kč/osoba přihlášky a informace: www.olivy-os.cz lektorka: Irena Kubantová, www.montessori-praxe.cz, FB Montessori praxe Během přednášek si ukážeme na praktických ukázkách, fotkách a videu, jak lze děti zapojit doma do hry a práce tak, abyste si své rodičovství užívali.

> Otevírací doba

16:30 - 19:30

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: 8. května 27

> Komentáře