Vánoce v OC Forum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoce v OC Forum

Foto: .

> Termín

1.12.2018-23.12.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

aké letos naše centrum rozzářila výzdoba, Kostelní náměstí ožívá trhy a společně budeme opět tvořit i pomáhat potřebným. Oblíbené Ústecké Vánoce budou u nás probíhat od soboty 1. do neděle 23. prosince. 1. - 23.12. VÁNOČNÍ TRHY (Kostelní náměstí) Od soboty 1. prosince obsadí Kostelní náměstí tradiční trhy. Nabídnou plejádu svátečního občerstvení, dárků, chybět nebude ani vyhledávaný stánek s vánočními stromky. Trhy budou otevřené každý den od 10.00 do 19.00 až do 23. prosince. 1. - 21.12. JEŽÍŠKOVA POŠTA (OC Forum) Napsali jste dopis Ježíškovi a nevíte, jak mu jej poslat? Ježíškova pošta v obchodním centru Forum ví, jak na to. Otevřena je pro vás každý den od 10.00 do 18.00 hodin. Váš dopis doručíme Ježíškovi včas, nezapomeňte ho však před vhozením do schránky vložit do obálky a orazítkovat. 1. - 21.12. STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ (OC Forum) V blízkosti Ježíškovy pošty vyrostl Strom splněných přání. Jak jej poznáte? Jsou na něm zavěšena vánoční přáníčka. Utrhněte si některé a pomozte nám splnit dětské sny nebo udělat hezké Vánoce opuštěným zvířecím mazlíčkům. Pokud se rozhodnete vyplnit některé z přání, zanechte zakoupený dárek spolu s přáníčkem u Ježíškovi pomocnice. Zapojit se můžete denně vždy od 10.00 do 18.00. Charitativní akce se koná ve prospěch Dětského domova Ústí nad Labem - Severní Terasa + centra pro zvířata v nouzi při ZOO Ústí nad Labem. 2. + 9. + 16.12. ADVENTNÍ TVOŘIVÉ DÍLNIČKY (OC Forum) Opět budou v provozu vánoční kreativní dílničky, které dětem příjemně zkrátí čekání na Ježíška. Pokud máte rádi ručně vyráběné dárečky, pak jsou vánoční dílny pro vás jako stvořené. Vánoční dílničky budou pro otevřeny po tři adventní neděle od 10 do 18 hodin. 5.12. MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA (OC Forum + Kostelní náměstí) Mikuláš, čert a anděl budou mít společnost. Od 16.00 do 18.00 na Kostelním náměstí proběhne ohnivá show a koncert Kamily Nývltové OD 1. 12.VÁNOČNÍ SOBOTY A ADVENTNÍ NEDĚLE (Kostelní náměstí) Bohatý program pro děti i dospěláky nabídnou soboty a neděle. Sbory, kapely divadla naplní program vždy mezi 10.00 a 18.00. 12.12. ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY (Kostelní náměstí) Již tradičně se ponese zpěv a koledy okolím. Přijďte si připomenout nestárnoucí melodie a zazpívat si společně mezi 16.00 a 18.00. Oblíbená akce Česko zpívá koledy se letos uskuteční již poosmé.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Bílinská 3490/6

> Komentáře