Splašená vejce na zámku a hradě v Jindřichově Hradci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Splašená vejce na zámku a hradě v Jindřichově Hradci

> Termín

19.4.2019 - 22.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Oblíbená velikonoční výstava, nazvaná příhodně "Splašená vejce", se po roce opět navrací do jindřichohradeckého hradu a zámku. Kam všude se vajíčka zakutálela zjistíte od 19. do 22. dubna v Jindřichově Hradci. Splašená vejce v interiérech Pravidelné i nové návštěvníky srdečně zveme na oblíbenou velikonoční výstavu nazvanou příhodně Splašená vejce, která se opět navrací do jindřichohradeckého hradu a zámku. Kam všude se v zámeckých interiérech vajíčka zakutálela? Zámecké interiéry první prohlídkové trasy obohatí téměř tisíc vajec mnoha barev a velikostí v roztodivných kombinacích, doplněných navíc netradičními květinovými aranžemi. Správa zámku doufá, že Splašená vejce potěší pravidelné a příjemně překvapí nové návštěvníky. Netradiční individuální prohlídky Brány zámku se v letošním roce návštěvníkům otevřou na Velký pátek, 19. dubna. Dle úspěšné tradice posledních let budou návštěvníci moci navštívit I. prohlídkovou trasu Adamovo stavení bez vedených prohlídek. Individuální prohlídky mohou také více ocenit návštěvníci s malými dětmi, které při prohlídce nebude "zdržovat" výklad průvodce. Ovšem průvodci budou v interiérech zámku přítomni, připraveni odpovídat na otázky a návštěvníci si v rámci otevírací doby budou moci procházet trasu vlastním tempem. Otevírací doba o Velikonocích je od 10 do 12 a od 13 do 15:15 hod. Mimořádné individuální prohlídky se konají od Velkého pátku do Velikonočního pondělí. Každý návštěvník si bude moci procházet interiéry tak dlouho a v takovém sledu, jaký si sám zvolí.

> Otevírací doba

10:00-15:15

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Jindřichův Hradec
Ulice: Zámek a hrad JIndřichův Hradec, Dobrovského 1

> Komentáře