Cvičení pro začínající lezce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cvičení pro začínající lezce

Foto: Tereza Náplavová Semrádová

> Termín

26.11.2018 - 8.2.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Otevíráme plno nových kurzů cvičení pro nejmenší od 3 měsíců, přes vzdělávací a rozvíjející MONTESSORI DÍLNIČKY. I pro maminky máme plno aktivit jako například cvičení po porodu, posílení pánevního dna, cvičení pro těhulky, Pilates, Joga, PortDeBras, Salsa a další. Kurzy od 26.11. Pondělí 10:00 – Baby Gang Dance od cca 18 měsíců Úterý 9:30 – Hravé rozvíjení - Na kurzu se rozvíjí jemná motorika pomocí her a aktivit vhodných pro děti od 18 měsíců do 36 měsíců. Rozvoj: Zrakového vnímání, Sluchových dovedností, Logiky a prostorového vnímání 10:30- Výtvarné dílničky - Tematicky zaměřené podle ročního období. Přátelské setkání rodičů s dětmi. Děti rozvíjí jemnou motoriku a odnesou si domů milou památku. Rozvíjení kreativity a soustředění. Výtvarné dílničky pro děti od 2 let. 15:00 – Baby Gang Dance od cca 18 měsíců Středa 9:30 - Cvičení pro batolata – začínající chodci 10:30 - Cvičení pro batolata – začínající lezci 11:30 – Cvičení kojenci 3+ Čtvrtek 10:00 - Baby Gang Dance od cca 18 měsíců Pátek 10:00 - Montessori dílničky 11:00 – Montessori dílničky

> Otevírací doba

dle rozvrhu kurzů

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Újezd 450/40
Telefon: 777101011
E-mail: [email protected]

> Komentáře