Chaloupka na vršku - pohádková výstava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Chaloupka na vršku - pohádková výstava

> Fotogalerie

> Termín

1.9.2019 - 24.11.2019

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Milé děti, přijďte se podívat na originální scénky, rekvizity i loutky z oblíbeného večerníčku Chaloupka na vršku. Výstava nabízí návštěvu pohádkového světa Šárky Váchové, který je milý, laskavý, ... zkrátka takový, aby se v něm každé loutce líbilo. Výstava CHALOUPKA NA VRŠKU zavede děti i dospělé do světa oblíbeného večerníčku. Hrdinové z tohoto seriálu jsou součástí o dost větší rodiny pohádkových postav, které výtvarnice, scenáristka a režisérka Šárka Váchová vytvořila pro loutková divadla, televizi i animovaný film. S Českou televizí spolupracovala Šárka Váchová také na encyklopedických seriálech Kostičky a Moudronos. V interaktivní části výstavy si děti budou moci vyzkoušet, jak se kdysi vařilo na starých kamnech či jak by jim slušelo oblečení nebo dřevěné nazouváky, které nosívaly děti na venkově na konci 19. století a rovněž loutkoví herci v oblíbeném večerníčku. Těšit se můžete také na promítání pohádek i tvořivou dílnu, kde si lze vyrobit vlastní plošnou pohyblivou loutku.

> Otevírací doba

9:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Zámek Chvaly, Na Chvalské tvrzi 857

> Komentáře