Za Popelkou na zámek Moritzburg | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Za Popelkou na zámek Moritzburg

> Fotogalerie

> Termín

17.11.2018 - 3.3.2019

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Už je čas – Popelka láká na zámek Moritzburg! Od 17. listopadu 2018 do 3. března 2019 je otevřena pohádková výstava „Tři oříšky pro Popelku“ na autentickém místě, kde se kultovní film z roku 1973 natáčel. Pro mnoho velkých i malých princezen a pohádkových princů je návštěva vánočním a zimním rituálem. Láska v pohádce nakonec zvítězí! Staňte se troufalou pohádkovou princeznou a podmaňte si princovo srdce. Dozvíte se vše o natáčení filmu, můžete obdivovat původní kostýmy nebo si vyzkoušet plesové šaty ze všech pohádek nejznámější bálové taneční scény. A všichni, kdo chtějí opět propadnout kouzlu filmové pohádky, mohou společně s dalšími fanoušky shlédnout film na autentickém místě v zámeckém kině. Film bude promítán také v originálním českém znění 24. listopadu 2018, 1. prosince 2018, 26. ledna 2019 a 2. února 2019 vždy v 15 hodin. Kamenný sál Pro saskou panovnickou dynastii byl Moritzburg již v 16. století oblíbeným místem výstředních lovů. Není tedy divem, že se na zámku Moritzburg nachází jedna z nejvýznamnějších sbírek loveckých trofejí na světě. V Kamenném sále (Steinsaal) se kromě legendárního šestašedesáteráka nachází mezi řadou trofejí také paroží vymřelého obřího jelena a řada loveckých trofejí z doby Augusta Silného. Online předprodej časových vstupenek k výstavě o Popelce na zámku Moritzburg začíná v říjnu. Fanoušci a návštěvníci mají možnost rezervovat si vstupenku na výstavu přímo pro konkrétní časový úsek (tzv. Zeitfenster). Online předprodej na webu. Časové vstupenky mají oproti normálním vstupenkám výhodu, že zaručují vstup do rezervovaného časového okna a odpadá čekání před zámeckou pokladnou.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Moritzburg
Ulice: Moritzburg

> Komentáře