Poznávej se! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poznávej se!

> Termín

19.11.2018 - 31.12.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Interaktivní, zábavná a vzdělávací výstava Poznávej se je pokračováním úspěšné výstavy Hry a klamy zábavně – naučného science centra iQPARK v Liberci, které popularizuje svět vědy a techniky hravou formou. Výstava v sobě kombinuje hru, zábavu i poučení, zahrnuje na pět desítek exponátů, které jsou přímo určené k vyzkoušení, vyřešení nebo soutěžení. Základním principem výstavy „Poznávej se“ je její interaktivnost a zapojení co největšího množství smyslů. Návštěvníci všech věkových kategorií si mohou vyzkoušet, jak funguje lidské tělo a smysly, ale také, jak nás mohou smysly klamat. V rámci výstavy si ověříte, jak fungují lidské smysly – i to, jak nás někdy klamou, zjistíte nejrůznější údaje týkající se lidského těla, vytvoříte si 3D otisk svého těla, změříte si sílu stisku ruky, frekvenční rozsah svého sluchu, hlasitost výkřiku, vyzkoušíte si Braillovo písmo nebo si posedíte na hřebících jako fakír. K vyzkoušení jsou zde připraveny i chůdy, pedalo nebo např. kladina. Prostor zde mají různé hlavolamy, jazykolamy, optické a jiné klamy, iluze nebo hádanky.

> Otevírací doba

Út – Ne: 9:00 – 17:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek Žďár nad Sázavou

> Komentáře