Plzeňské oslavy vzniku republiky s Pivovarem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plzeňské oslavy vzniku republiky s Pivovarem

> Termín

27.10.2018 - 28.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

I letos jsou naše prohlídky součástí programu Plzeňských oslav vzniku republiky! Zveme vás do Pivovarského muzea v Plzni, Plzeňského historického podzemí a do pivovaru Gambrinus za symbolickou cenu 28 Kč. Pivovarské muzeum v Plzni bude otevřeno od 10:00 do 18:00 hodin. Na prohlídce se seznámíte s historií plzeňských hospod a dozvíte se vše o pivu a pivovarnictví, ukážeme vám sladovnu, hvozd, valečku, laboratoř nebo pivní kuriozity. V expozici uvidíte kolekcí pivních lahví, nejmenší džbánek na světě, obří korbel a další sběratelské předměty. Během prohlídky si budete moci prohlédnout i výstavu Prazdroj před 100 lety a dnes, kde uvidíte nejvzácnější pivovarské exponáty z doby první republiky nebo také unikátní propagační film Prazdroje z roku 1938. Plzeňské historické podzemí vám odkryje labyrint chodeb, studní a sklepů od 10:00 do 18:00 hodin každých 20 minut. Celková jeho délka je téměř 19 km a vede pod celým historickým jádrem města Plzně. Odborný průvodce vás provede zpřístupněnou trasou, kde se dozvíte, jak podzemí vznikalo a díky exponátům proniknete do historie města a každodenního života středověkých obyvatel města Plzně. Závěrem prohlídky je vodárenské věž, kde uvidíte repliku velkého vodního kola. Prohlídková trasa pivovaru Gambrinus vám odhalí, jak se pivo vaří a jak chutná ještě zrající pivo. Prohlídku můžete absolvovat oba dny v 10:00, 12:50, 15:00 a 17:30 hodin. Dozvíte se nejen o výrobním procesu a historii pivovaru, ale hlavně si vyzkoušíte školu čepování piva, která je důležitou součástí pivní kultury. Během prohlídky vás čeká vydatná degustace různých druhů piv Gambrinus (pro starší 18 let). Doporučujeme zakoupit vstupenky online. PROHLÍDKY: - Pivovarské muzeum v Plzni: 10:00 – 18:00 - Plzeňské historické podzemí: 10:00 – 18:00 každých 20 minut - Pivovar Gambrinus: 10:00, 12:50, 15:00, 17:30

> Otevírací doba

10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Pivovarské muzeum, Plzeňské historické podzemí, Pivovar Gambrinu

> Komentáře