Druhý den otevřených dveří Ministerstva zdravotnictví | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Druhý den otevřených dveří Ministerstva zdravotnictví

> Termín

28.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Historicky druhý Den otevřených dveří Ministerstva zdravotnictví se uskuteční 28. září 2019 od 9 do 16 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na komentované prohlídky historické budovy a bohatý doprovodný program. Den otevřených dveří proběhne za aktivní účasti ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který společně se svými náměstky osobně provede veřejnost svou kanceláří a přiblíží činnost ministerstva. Program Dne otevřených dveří bude obsahovat zhruba hodinové skupinové prohlídky historické budovy Ministerstva zdravotnictví s výkladem, které budou probíhat přibližně každých dvacet minut. Návštěvníci nahlédnou například do kanceláře ministra a jeho náměstků, do původního ministerského bytu, velké zasedací místnosti nebo protiatomového bunkru ze 70. let minulého století. Prohlídky budou proloženy krátkými prezentacemi o agendě ministerstva a jeho přímo řízených organizací. Veřejnost se také dozví informace o činnosti Státního ústavu pro kontrolu léčiv, Státního zdravotního ústavu a Ústavu zdravotnických informací a statistiky. „Jsem velmi rád, že opět po roce otevřeme naše ministerstvo lidem. Pro veřejnost je to skvělá příležitost podívat se do prostor, kde se psala a stále píše historie našeho zdravotnictví. Srdečně všechny zvu na prohlídku a těším se na nová setkání, “ uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Den otevřených dveří nabídne také bohatý doprovodný program. Pro návštěvníky bude připravena zdravotní zóna, kde mohou absolvovat například vyšetření zraku, znamének či měření tlaku. K dispozici bude také výživová poradna, poradenství pro odvykání kouření, prevence v oblasti onkologie včetně nutričního poradenství, technika čištění zubů a další. Zdravotní zóna bude zajištěna mimo jiné odborníky z Všeobecné fakultní nemocnice, Nemocnice Na Bulovce, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a Fakultní nemocnice v Motole. Vstup je pro veřejnost zcela zdarma bez nutnosti předchozí registrace.

> Otevírací doba

9:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Ministerstvo zdravotnictví, Palackého náměstí 14

> Komentáře