Mikulášský bál | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikulášský bál

> Termín

5.12.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Na Plechárnu se vrátí Mikuláš, andělé a čerti. Vezměte děti a přijďte k nám, protože při letošním programu se vyřádí i ten největší zlobivec. Čeká vás nebeská diskotéka, fireshow a taky unikátní básničkomat. Dospělí si dají svařák a všichni se nadlábnou čertovským gulášem. Tak nečekejte, jestli čerti dorazí k vám domů, a přijďte za nimi, Plechárna zažije pořádnou zimní oslavu pro všechny děti. Vstup na akci je zdarma. Básničkomat: Za každou básničku, kterou do automatu vložíte, dostanete něco dobrého na zub. Tohle magické zařízení funguje úplně jednoduše. Stačí si k básničkomatu sednout a říct mu pár veršů. Nezáleží, jestli vašich, nebo od někoho jiného. Takže až vyrazíte na naši mikulášskou, nacvičte nějakou hezkou básničku. Pozor, básničkomat není žádný ťulpas, pokud bude básnička nějakým způsobem nevhodná (třeba sprostá), místo cukrátka vypadne uhlí nebo brambora. Pro vtipkování tu není prostor, jednak za něj člověk nic nedostane a potom když u toho bude i čert, nevyplácí se provokovat. Takže se těšíme na básničky, které básničkomat bude moct odměnit něčím sladkým. Vstup zdarma

> Otevírací doba

16:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Černý Most
Ulice: Plechárna, ul. Bryksova

> Komentáře