Noční boiovka v Ďáblickém háji - PRO DĚTI OD 12 LET a dospělé | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční boiovka v Ďáblickém háji - PRO DĚTI OD 12 LET a dospělé

> Termín

3.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Na první listopadovou sobotu se chystá nemilosrdná invaze hororových postav do Ďáblického háje. Vydejte se po setmění na tajemnou trasu vyznačenou lucernami. Setkejte se s nejznámějšími postavami kultovních hororových filmů. Zažijte na vlastní kůži situace, které jste dosud znali pouze z televize. Řiďte se nápovědami a vyzkoušejte, zda dokážete přežít. START bude umístěn cca 400m po zelené a žluté turistické značce od zastávky MHD Vozovna Kobylisy VSTUPNÉ je 100,- Kč na osobu a hradí se před vstupem na trasu u černého označeného stánku Noční bojovky. REZERVUJTE SI SVOU ÚČAST PŘEDEM. Na trasu můžete vyrazit ve skupinkách, které budeme vypouštět v několikaminutových intervalech. Silně proto doporučujeme si předem rezervovat čas vašeho startu na e-mailu [email protected]. Do předmětu napište NOČNÍ BOJOVKA ĎÁBLICKÝ HÁJ a do textu název vaší skupinky a počet jejích členů. Obratem vám zašleme přibližný čas, kdy vás na trasu vypravíme. Bez rezervace hrozí, že budete muset dlouho čekat, než se pro vás uvolní místo. Vstup na trasu je na vlastní nebezpečí a doporučujeme ho osobám starším 12 - ti let. Mladším v doprovodu dospělého. Další infomrace o Noční bojovce naleznete na webu http://nocnibojovka.cz Případné dotazy můžete zasílat do zpráv.

> Otevírací doba

17:00-23:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8 - Ďáblice
Ulice: Pod Hvězdárnou 768

> Komentáře