Noční strašidelný les v Ďáblicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční strašidelný les v Ďáblicích

> Termín

9.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

9. listopadu se na Vás chystají strašidla ze všech koutů České republiky! Svoji účast přislíbili například Hřivnáč osikový, Skřetík ostrozubý a nebo také přísně chráněná Pamanda Láčkovaná Že jste taková strašidla dosud nespatřili? Tak to se musíte přijít podívat do naší strašidelné ZOO. Některé exponáty si můžete dokonce i pohladit… I letos na Vás čeká minimálně 10 strašidel a také spoustu strašidelných exponátů. Některá strašidla budou určitě nová, některá možná Vám důvěrně známá. Těšit se můžete i na strašidelný bar, kde budete moci ochutnat nápoje jako žabí hnis, dračí krev, a nebo vývar z pavoučích sítí Brány lesa plného strašidel se letos otevírají v 17:00 a poslední návštěvník smí vstoupit ve 21:00. Bojácné děti startují od 17:00 do 18:30 Nebojácné děti s baterkou startují od 18:30 do 20:30 Nebojácné děti bez baterky a bojácní dospělí startují od 20:30 do 21:00 Mezi rezervacemi dodržujeme časové rozestupy min. 2 minuty. Děti do 12 let startují v doprovodu rodičů. Pejsci prosím jen na vodítku. Start a cíl: Ďáblický háj rozcestí. Od konečné stanice tramvaje Vozovna Kobylisy se vydáte po žluté značce a po cca. 600 m uvidíte start. Rezervovaní účastníci budou pouštěni v čase, který si rezervovali (budou vyvolávání dle rezervovaného času). Pokud na Vás nezbude čas rezervace, přijďte na trasu pro příchozí (nebudou zde časové rozestupy) Vstupné 80 Kč/dítě od 4 let a dospělý bude použito na ochranu strašidel a jejich rozmnožování. V ceně svítící chemická tyčinka pro každé dítě, diplom a malá odměna v cíli. PROSÍM VÁS O REZERVACI ČASU STARTU buď online nebo na [email protected] do 8.11.2019 23:59

> Otevírací doba

17:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8 - Ďáblice
Ulice: Pod Hvězdárnou 768

> Komentáře