Halloween v HK | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Halloween v HK

Foto: Eva Dvořáková

> Termín

3.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Co nás čeká? V 16.30 bude zahájen strašidelný večer v Jiráskových sadech. Připravili jsme pro vás osvětlený okruh dlouhý cca 600 m. Dětem budou na cestu svítit svíčky. 8 strašidel bude procházet, tancovat,skákat a celkově dovádět. Naším cílem je, aby děti nasály atmosféru místa a tajemna. Nechceme nikoho vystrašit k smrti. Strašidla budou přátelská. U každého strašidla bude cedulka s názvem, speciálními schopnostmi a úkolem/hádankou. Na každé dítě čeká sladká odměna. Bylo nebylo jedno malé ustrašené strašidlo. Lekalo se vlastního stínu a hrůzou se mu ježily vlasy na hlavě, když mělo někam večer jít. Dneska se má vydat parkem, ale samo se moc bojí.Děti, půjdete s ním? Strašidla: Bílá paní, čarodějnice, hejkal, lesní žínka, vodník, dryáda, duch a kolo uzavře upířice. Vstupné: 60 Kč/dítě, 30 Kč/dospělý v předprodeji . 80 Kč/dítě, 40 Kč/dospělý na místě (pouze v případě volných míst) Rezervace zde: bit.ly/2IxLPOC S sebou: dobrou náladu, masky a lampióny vítány Vhodné pro děti od 2 do 8 let. Děti do 1,99 let mají vstup zdarma. Trasa je sjízdná s kočárkem. Délka trasy: cca 600 m, pomalou chůzí cca 30 – 40 min. Jiráskovy sady je nutno opustit do 19.00 - poté budou zavřeny. Za bezpečnost dětí zodpovídají jejich rodiče nebo jejich zletilý doprovod.

> Otevírací doba

16:30 - 18:30

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Rokycanova 3
Telefon: 728426454
E-mail: [email protected]

> Komentáře