Bowling pro veřejnost - děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bowling pro veřejnost - děti

Foto: Daniel Beseda

> Termín

29.10.2018
05.11.2018
12.11.2018
22.11.2018
26.11.2018
16.12.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Od konce října 2018 startuje Club Rodamiento další bowlingový projekt. Tentokrát si tento sport můžou vyzkoušet opravdu i úplní nováčci, kteří bowling ještě nikdy nehráli. Dále je tato akce přednostně určena dětem a seniorům (nad 70 let). Hrací doba: 1 hodina / dráha. Díky dotačnímu programu MČ Praha 10 – je pronájem bowlingových drah zcela zdarma! Hradí se pouze účastnický poplatek (20 Kč za hráče), který bude použit na pořízení cen pro závěrečný hrací den, kterého se mohou zúčastnit všichni hráči (účastníci některého z kol). V případě neobsazení drah úplnými nováčky / juniory / seniory, budou volná místa poskytnuta přihlášeným náhradníkům v pořadí (rozhodující je čas přihlášení). Upozorňujeme však, že por zkušenější hráče bowlingu je určena projekt „Bowling pro veřejnost“ (2 hodiny hrací doba). Cílem tohoto projektu je, aby si bowling vyzkoušelo a zahrálo co nejvíce zájemců. V případě, že nebudou místa obsazena novými hráči, je možné se přihlásit i na více hracích dní. Počet účastníků je omezen (kapacita bowlingové herny). Proto doporučujeme se včas přihlásit. Registrace na: http://www.rodamiento.cz/projekty/bowlingova-liga/projekt-bowling-pro-uplne-novacky-deti-a-seniory/

> Otevírací doba

dle rozpisu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Starostrašnická 58
Telefon: 777231324
E-mail: [email protected]

> Komentáře