TVOŘÍME DLE KALENDÁŘE - Markétiny kreativní soboty s angličtinou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

TVOŘÍME DLE KALENDÁŘE - Markétiny kreativní soboty s angličtinou

Foto: Anna Pedretti

> Termín

3.11.2018 - 8.6.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

"Každý měsíc v roce má svůj příběh, a to platí i pro nás!" 3. listopad 2018 DRAKIÁDA Už jste vyráběli někdy draka? A byl z fólie nebo z papíru? Společně vašeho starého draka opravíme nebo nového postavíme: Od náčrtu proporcí, výběru materiálu až po realizaci Zjistíme, jak se anglicky říká všemu, co létá vzduchem nebo vesmírem… 8. prosinec 2018 ADVENT Nejkrásnější svátek v roce – Vánoce. Společně si vyrobíme a nazdobíme jejich symbol: Adventní věnec, abychom pak mohli každou neděli zapálit jednu svíčku! Možná stihneme i něco vánočního upéct ;-) Do slovníčku zapíšeme slova spojená s kouzlem Vánoc, které nejsou jen o dárcích a dobrotách... 12. leden 2019 TŘI KRÁLOVÉ Víte, kdo byli tři králové, a jak byli oblečení? Přijďte si takový královský oblek vyrobit. Poznáme dávnou tříkrálovou tradici, naučíme se koledu a vyrobíme Betlém Při pečení perníčků ve tvaru korunek si povíme, jaká slovíčka se pojí se zimou a zimními svátky.. 9. únor 2019 VALENTÝN Tvoření na nejkrásnější téma: LÁSKA. Napečeme si perníková srdíčka a Amorky, budeme tvořit valentinské motivy z moduritu a valentinská přáníčka z papíru, vyrobíme dárečky z lásky Připomeneme si slovíčka a fráze, vyjadřující lásku, respekt, upřímnost, laskavost... 16. březen 2019 MĚSÍC KNIHY / MAKE A BOOK Čtete rádi? A co nejradši? Znáte třeba komiks nebo leporelo? Máte jedinečnou příležitost vyrobit si knihu dle svých představ, vlastní fantazie a oblíbeného žánru. Včetně ilustrací, samozřejmě. Posbíráme přitom slovíčka, která souvisí s vyprávěním příběhů, knihami, spisovateli atak. 6. duben 2018 VELIKONOCE Svátek JARA. Konečně! Budeme zdobit vajíčka – batikou v cibuli, octovkami, fixami a samolepkami; přivítáme jaro výrobou zvířecích mláďátek z papíru. A možná si upečeme i velikonoční mazanec nebo beránka? Hodovačky v angličtině nesmí chybět, a stejně jako další slovíčka a fráze, spojená s jarem a přírodou 18. květen 2019 OSLAVA MAMINEK A TATÍNKŮ Víte, že i maminky a tatínkové mají své "dny"? A víte, kdy se slaví? Kreativní dílnu zaměříme na výrobu dárečků pro rodiče. Napečeme "cupcakes", vyrobíme mamince i tatínkovi přáníčka, květiny z krepáku a špejlí, budeme lepit, kreslit, barvit, korálkovat...Našim pro radost Zapíšeme si slovíčka spojená s rodinou, příbuznými a domovem, domácími pracemi a kutilstvím 8. červen 2019 CESTOVÁNÍ Cestujete rádi? Kam nejradši? A kam se chcete ještě podívat? Zaměříme se na 3D papírové modely všeho, co potkáváme, když cestujeme: Hrady, mosty, města, pláže, moře, hory, továrny... Použijeme vodovky, štětce a tempery a hlavně vlastní představivost. Osvojíme si slovíčka hradů, zámků, měst, vesnic, krajin, obloh, luk, lesů, hájů, přírody a planety Země Přihlášky na: https://www.playday.cz/tvorime-dle-kalendare/

> Otevírací doba

11:00 - 17:00 dle termínů (soboty, 1x do měsíce)

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8, Libeň
Ulice: náměstí Na Stráži 520/2
Telefon: 737 420 288
E-mail: [email protected]

> Komentáře