Večer duchů v zoo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Večer duchů v zoo

> Termín

27.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Poslední říjnovou sobotu zase ovládnou Zoo Olomouc strašidla, duchové a jiné hrůzostrašné bytosti. Idylická podzimní atmosféra, haloweenská výzdoba a dobroty pro zahřátí i mlsné jazýčky budou neodmyslitelnou součástí tradiční akce, při které se návštěvníci dodržující „dress code“ VEČERA DUCHŮ mohou ucházet o stupně vítězů při výběru MISS DĚS. Následovat bude křest obyvatel KRÁLÍKOVSTVÍ a ti co se rádi bojí, se mohou po setmění pod voliérou „bábovka“ projít stezkou hrůzy. Že na duchy nevěříte? Chemici z Pevnosti poznání přímo před vašimi zraky jednoho z chemických duchů připraví. Tento duch vás jisto jistě ochrání před ohněm hořícím přímo na vaší vlastní dlani. A aby toho nebylo málo, zapíší se vám do paměti svou chemickou krví. Kdo bude odvážný, tomu se vryjí i přímo do kůže. Milovníci tajemna pozor, nezapomeňte si vzít baterku nebo raději lampion, ať jste styloví! AKCE ZAČÍNÁ VE 14:00 POKLADNY JSOU OTEVŘENY DO 18:30 A AREÁL DO 21:00 DĚTSKÉ VSTUPNÉ 70 KČ PLATÍ PRO VŠECHNY STRAŠIDELNÉ MALOVÁNÍ NA TVÁŘ S RÁDIEM ČAS ČARODĚJNICKÝ PUNČ A JINÉ DOBROTY KOSTÝMOVANÍ ZAMĚSTNANCI ZOO V AREÁLU I NA PAVILONECH FOCENÍ STRAŠIDEL – DUŠIČKOVÁ FOTOSTĚNA VOLBA MISS DĚS OD 16:00 na vyhlídce u plameňáků KŘEST OBYVATEL KRÁLÍKOVSTVÍ STEZKA HRŮZY OD 18:00 pod voliérou „bábovka“ ČARODĚJNÉ POKUSY Z PEVNOSTI POZNÁNÍ A JINÉ ATRAKCE

> Otevírací doba

od 14:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Darwinova 222/29, 779 00 Olomouc

> Komentáře