Svatomartinské posvícení na zámku Zbiroh | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatomartinské posvícení na zámku Zbiroh

> Fotogalerie

> Termín

17.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na zámku Zbiroh budou probíhat tradiční Svatomartinské posvícení, během něhož můžete ochutnat nejlepší česká a moravská vína. Je připravený bohatý doprovodný program, jarmark i ochutnávka svatomartinských vín. Vedle mladého svatomartinského vína od předních českých a moravských vinařů si můžete dopřát svatomartinskou husu, koláče a další lahůdky v zámecké krčmě. Tradice Svatomartinského vína pochází z časů císaře Josefa II. Tehdy na den svatého Martina vinařům, kteří hospodařili u větších sedláků, končila služba. Její pokračování na další rok dojednávali u sklenky mladého vína. Na zámku budou probíhat komentované prohlídky s průvodci v dobových kostýmech. K vidění je zde velký sál, kde maloval Alfons Mucha slavnou Slovanskou epopej. Bohatý je však také doprovodná program, který nabídne spoustu středověké zábavy. Připraven je také lidový jarmark, na kterém budou svůj um předvádět mistři řemeslníci. Přijede také svatý Martin na bílém koni. Na co všechno se můžete na Zbirohu těšit: - ochutnávka a prodej nejlepších svatomartinských vín z Moravy a Čech - bohatý středověký program - pečené svatomartinské husy - jarmark a ukázky řemesel - slavnostní příjezd svatého Martina na bílém koni - komentované prohlídky - dobová krčma

> Otevírací doba

od 11:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Zbiroh
Ulice: Zámek Zbiroh

> Komentáře