Halloweenský kemp s hlínou, dýní a kostlivcem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Halloweenský kemp s hlínou, dýní a kostlivcem

Foto: Anna Pedretti

> Termín

29.10.2018 - 30.10.2018

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Pojďme se připravit na Dušičky! Co se tak trochu báááát!?! Není lepší způsob, jak strávit podzimní prázdniny. Vyzkoušíme si mnoho nových věcí a bude u toho hlína :-) - - Vyrobíme loutku kostlivce z hlíny a sádry - - Už jste zkoušeli strčit hlavu do sklenice od okurek? - - Co třeba dýňové masky a netopýry z filcu? - - Namalujeme si na obličej příšeru - - Odpočineme si od práce v parku na Letné - - A nakonec - NATOČÍME STRAŠIDELNÉ VIDEOOOO!!! 10-15 dětí + 2 lektoři věk tak mezi 6-12 :-) mluvíme ČESKY i ANGLICKY KDE? MUDDUM ART SPACE, Kostelní 952/24, Prague 7, Holešovice, www.muddum.cz KDY? Oba dny od 8:30 do 16:30 (vyzvednutí v 17:00 nejpozději) S sebou: Oblečení, co se může zašpinit, vlastní láhev na pití + svačinu Cena za jednu dušičku: Oba dny: Kč 1 790,- Jeden den: Kč 990,- (sourozenec 20% sleva) Zahrnuje: Veškerý materiál a produkci videa, vodu+ovoce+lehké občerstvení, 2 bilingvní lektory (Klara&Luis), výtvory co si vezmete domů Nezahrnuje: Drobné na oběd v blízké palačinkárně Přihlášky na: [email protected] nebo na tomto odkazu: https://www.playday.cz/halloweensky-kemp/

> Otevírací doba

8:30 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Kostelní 24
Telefon: 737420288
E-mail: [email protected]

> Komentáře